hvordan å lage online gallerier

hvordan å lage online gallerierOnline gallerier gir en unik mulighet for kunstnere på alle nivåer av ferdigheter og prestasjon å eksponere sitt arbeid gratis. De gir også nybegynnere artister muligheten til å ha sitt arbeid kritiserte, noen ganger også av fagfolk, og lære å bli bedre artister. Det er dusinvis av populære nettsteder som lar deg lage et online galleri av arbeidet ditt, for eksempel Saatchi Gallery, DeviantArt og HumbleVoice. Noen til og med tillate animasjon eller lyd /video art. Du kan også lage din egen hjemmeside og vise galleriet der, men du må gi din egen annonsering mens mange kunst-områder har innebygde funksjoner for å annonsere kunstnere.

Du trenger:
kamera eller skanner
. bildebehandlingsprogram.


en.
Velg kunstverk du ønsker å vise. Hvis du har samlet en rekke stykker, plukke ut de som best representerer dine ferdigheter. Hvis du er en nybegynner, velg de du er mest stolt av. Erfarne artist's gallerier tendens til å bli brukt til å vise frem arbeid, mens nybegynner gallerier er ofte steder der råd er bedt om og tilbys slik at kunstneren kan forbedre.
To.
Skann eller fotografi dine art. Jo bedre kvalitet på bildet, jo mer sidevisninger du sannsynligvis vil få. Også, fotografi godt utført detaljer, slik som øyevipper eller fingernegler, delikate skulpturer eller stor spraye. Sørg for at hvert bilde er klart og godt opplyst.
Tre.
Beskjær bildet slik at det ser tiltalende. Jo mer "iscenesatt" din brikke er når du fotograferer det, jo mindre du må redigere eller beskjære ut senere. Når det er mulig, ta en liten stund å sette opp en enkel bakgrunn og fotografere hver del på egen hånd.
fire.
Pick et galleri-hosting website ved å forske på dine spesielle ferdigheter og behov. Audio kunstnere har ulike krav enn digitale kunstnere eller skulptører. DeviantArt er et flott sted for nybegynnere å bygge opp en tilhengerskare, og arbeidet med nye ferdigheter, mens Saatchi er online forlengelsen av en verdensklasse private kunstsamling som er vert for en roterende galleri. Deler kan også bli solgt gjennom Saatchi og er noen ganger kjøpt av samlingen. Det er mange andre galleriet nettsteder, så ikke vær redd for å søke etter gallerier viet til din unike medium eller stil.
fem.
Opprett en artist's profil på nettstedet. Fyll ut all viktig informasjon, for eksempel navnet du går av som artist (du kan vurdere å bruke et alternativt navn for å beskytte identiteten din, spesielt hvis du er mindreårig), en e-postadresse eller telefonnummer, slik at potensielle kunder kan kontakte deg, og en kort blurb eller bio (noen ganger kalt "om") der du forklarer dine interesser, ferdigheter og erfaring. Ikke skrive bio som om det var et sosialt-nettverk profil. Tenk på det som en CV, bruke den til å selge arbeidet ditt.
6.
Last opp din kunst. Hvis mulig, opprette egne mapper for ulike medier som "fotografi", "design", "skulpturer" og så videre.
7.
Market ferdige galleriet ved å legge ut linker til det på bloggen din, sosiale-nettverk profil eller i de fora de fleste galleriet nettsteder har. Du kan også legge inn link på andre Web-sider, men prøv å bare gjøre det når aktuelt; legger altfor ofte kunne anses som "spamming", og kan skade sjansene for å få sidevisninger. Mange gallerier, slik som DevientArt, er utformet slik at når du kommenterer på andres kunst en tilbake link er gjort til profilen din. Søkemotorer som Google bruker antall ganger en kobling er laget for å bestemme hvor høyt på søkelisten en profil kan gå. Hvis du er en digital artist, for eksempel, kommentar og link til så mange ting om digital kunst som du kan slik at siden blir koblet i søkemotorene med denne typen kunst. Mobiltelefoni

Andre artikkelen

 • hvordan å male uferdige sponplater
 • hvordan å male direkte på bilder
 • historien om tegneserier kunst i Amerika
 • landskapspleie fotografering ideer
 • kunstprosjekter for samfunnstjeneste
 • hvordan å strekke et bilde lerret
 • hvordan å trekke menneskelige herresko
 • hvordan å skrelle pool maling
 • hvordan å male et toalettsete
 • Pantone komplementære farger
 •