hvordan å gjenopprette bilder redigert med maling

hvordan å gjenopprette bilder redigert med malingBilder, både fotografier og malerier, har ofte blitt endret med maling, særlig i tid før digital manipulering gjorde retusjering av fotografier mye enklere. Selv redigering har potensial til å forbedre et bilde, for bilder, kontraster det vanligvis dårlig med det flate, blanke overflate av utskriften. Mange bilder som har blitt redigert er i behov av spesielle utvinning teknikker for å gjenopprette dem til sin opprinnelige tilstand. Dette kan gjøres både digitalt og med bruk av spesielle kjemikalier.

Du trenger:
Scanner
. Bildebehandlingsprogram.
Skriveren.
Paint Remover.
Q-Tips.

digitalt


en.
Scan bildet inn i en datamaskin. Ved hjelp av en digital skanner, ta en høy kvalitet på utskriften og lagre den til en datamaskin. For best resultat, forsøk å ta bildet på høyest mulig oppløsning. Lagre filen som en. Jpg eller andre høy-kvalitet format.
To.
Legg filen inn i et fotoredigeringsprogram. Det finnes en rekke bildemanipulering programmer som kan brukes til å endre utseendet på et bilde. En av de mest populære er Photoshop, laget av Adobe, men en annen, vil tilsvarende program nok.
Tre.
Rediger bildet. Dette er den vanskelige delen. Ved hjelp av programmets verktøy, forsøk å fjerne den malte delene fra bildet og "re-tegne" det manglende innhold. Dette kan innebære litt gjetting, som de delene som har blitt malt over har blitt formørket. I Photoshop, bruke "blur", "skjerpe", "flekk" og "klone stempel" verktøy. Hvis du har en annen kopi av bildet eller en negativ, bruke det som en guide.
fire.
Skriv ut korrigert utgave. Når du har re-redigert bildet, lagre det og skrive ut en ny kopi. Dette vil kreve en høy kvalitet skriver, så vel som på papiret som du vil at bildet skal skrives. Eller vurdere å bevare den rørte opp bilde i et digitalt format.

Kjemisk


en.
Prøv ut ulike maling fjerning. Før du bruker en malingsfjerner til bildet, vil du sørge for at det ikke vil skade bildet selv. For å gjøre dette, teste ut en eller flere typer flytende maling fjerning av daubing en våt Q-Tip på et lite hjørne av bildet eller på et fotografi trykt på lignende materiale. Observer effekten.
To.
Forsiktig børste malingsfjerner til den skadede delen. Når du har funnet en riktig maling remover, bruke den til å forsiktig børste vekk malingen på bildet. Med flaks, skal det opprinnelige fotografiet være bevart under.
Tre.
Legg bildet inn i en skanner for å korrigere for feil. Disse to tilnærmingene kan selvfølgelig brukes i kombinasjon med hverandre.

Andre artikkelen

 • DIY lyskasse display
 • hvordan du bruker en leire skive roller
 • hvordan å fotografere dugg om natta
 • studio portrettfotografering tips
 • ideer for en geisha tatovering
 • hvordan å male en konkret undergulvet i hjemmet
 • roman kunsthistorie
 • surrealistiske bilder og ideer for et maleri
 • grønne saker i kunsten
 • Pantone komplementære farger
 •