kunstprosjekter for samfunnstjeneste

kunstprosjekter for samfunnstjenesteDu trenger:
høy kvalitet bildefil (JPEG eller TIFF, helst)
. Skrive ut papir (tykt kartong, fortrinnsvis).
Skriveren.
Paper cutter eller saks.

Kunstnere er unikt kvalifisert til å forskjønne lokalsamfunnene der de bor. Kunstprosjekter for samfunnstjeneste gå utover et veggmaleri malt på siden av en bygning. Ta dine ferdigheter i eldres sentre der eldre vil nyte vennskap og mulighet til å skape, eller føre barna på en spasertur i byens eksisterende utendørs kunst. Det er mange måter å gi på at mottakerne vil huske i mange år fremover.

Strikk-Out

The Craft Garn Council of America har årlig Strikk Outs i byer over hele landet, der strikkere og crocheters samles under store telt til lære håndarbeid til andre. Organiser strikk ut med spesifikke områder for undervisning voksne og barn for å få ting går greit og effektivt. Gjenvinning verksteder er alltid populært. Vurdere en T-skjorte donasjon stasjon, der gamle T-skjorter er resirkulert til garn, eller en plastpose drop-off der dagligvarer poser blir til nøster egnet for strikking gjenbrukbare tote poser. (Se ressurser for opplæring på begge. ) Tilby spesielle emner klasser i farging eller spinning. De med talent for PR kan nærme produsenter av nåler og mønstre for donasjoner av gi-bort elementer, som alltid trekker en folkemengde. For ytterligere samfunnet gir, gir en drop-off stasjon for håndlagde hatter å bli donert til sykehus, hjemløse shelters eller sykehjem.

Performing Arts Demonstrasjoner

Musikere, dansere og teatergrupper kan praktisere sine ferdigheter og bringe kultur til deres samfunn med gratis forestillinger i offentlige parker. Vurdere å utføre et stykke eller to fra en konsert dagen etterpå for de som kanskje ikke har hatt råd til billetter eller reiser til området. Dagtid forestillinger er særlig verdsatt av eldre og foreldre på jakt etter noe for ungene å gjøre på sommerferie. Gi et verksted etter forestillingen, og ta med rikelig med visittkort for de som måtte ønske å ansette deg eller ta leksjoner med deg i fremtiden. Martial kunstnere, for eksempel, kan finne sine klasser fylt etter en offentlig demonstrasjon.

barn oppussing

Vurdere å ta publikum veggmaleri ett skritt videre ved ommaling nedslitt lekeapparater. Pust nytt liv i rustne lysbilder og jungel treningssentre med leftover emalje maling i lyse farger. Involvere skolebarn i prosjektet, lære dem å male motiver på tredimensjonale objekter. Turn monkey barer i en rakett skip eller en sving sett i en fire-legged skapning. Snakk med barna om viktigheten av farge i forskjønnende et fellesskap og innpode i dem en lidenskap for å se objekter som mer enn hva de synes å være. Metal skulptører kan benytte anledningen til å forklare hvordan lekeapparater er konstruert og å forklare stiler av sveising.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne blomster, feer, og sommerfugler
 • hvordan å lage papir blomster med kunst angrep
 • ingredienser i oljemaling
 • hvordan å trekke en republikk gunship
 • liste over kunst konkurranser
 • Guam tradisjonelle kunst
 • hvordan å male en pinne bord
 • armbånd tatovering ideer
 • hvordan å tegne graffiti wildstyle trinn-for-trinn
 • om deaccessioning i kunstmuseer
 •