historien om tegneserier kunst i Amerika

historien om tegneserier kunst i AmerikaSekvensiell kunst forteller historier gjennom en serie av bilder. I sin verdifulle historien om amerikansk tegneserie kunst, gjør den elektroniske Tegneseriekunst og Graffix Gallery en innsiktsfull sammenheng mellom moderne tegneserier og den første kjente sekvensielle kunst --- bilder av erfaringer og utnytter at forhistoriske mennesker malt på huleveggen. Amerikanske tegneserieskapere har vært å fortelle humoristiske historier fra dagliglivet siden slutten av 1800-tallet ved publisering magnater, slik som William Randolph Hearst og Joseph Pulitzer, anerkjent at tegneserier var gode for avissalget. I dag er komisk kunst også en kilde til stor omsetning for gallerier og auksjonshus

Hearst og Katzenjammer Kids

Tegneseriekunst og Graffix Gallery studiepoeng Rudolph Dirk's "Katzenjammer Kids" som "den første moderne tegneserie" med flere paneler, dialog i snakkebobler og en fortsatt historie. Det dukket først opp i 1897 i et søndagsbilag av Hearst's New York Journal. Hans og Fritz, den frekke Katzenjammer brødrene, gjorde opprør mot sine rotund mor og bewhiskered far. Selv om artisten har endret en rekke ganger, "The Katzenjammer Kids" fortsatt utgis av King Features Syndicate. Til denne dag, papiraviser fremme sine morsomme sider som fremste annonseplass.

Famous American Newspaper Cartoons

Mange mennesker kan ikke starte dagen uten å lese avisen Funnies. Mange tegneserier har blitt så kjent at paneler av gamle verk er kjøpt gjennom kunst gallerier og auksjonshus til høye priser. Alvorlige samling av tegneserier og aviser tegneserier kunst startet i 1960. Fem år senere, har gamle tegneserien kunst av Charles Schultz, skaperen av den elskede "Peanuts," solgt for titusener av dollar.

Amazing Stories Magazine og Science Fiction

Som avisene fortsatte å utvikle sine morsomme sider, karakterer som romfarere Buck Rogers og Flash Gordon ble født, som var Tarzan og den mest berømte detektiven gjennom tidene, Dick Tracy. Science fiction publikasjoner som Amazing Stories Magazine, som introduserte Buck Rogers, ble forløperne til det neste store utviklingen i tegnefilm kunst --- tegneserien. Det var to "Amazing Stories" fans, Jerry Siegel og Joe Shuster, som skapte den første Superman historien, som de publiserte i sitt eget magasin, Science Fiction.

Stor prislapp for Original Comic Books

I 1938, for 10 cent, kan du kjøpe Action Comic første Superman tegneserie. I mars 2010, en kopi av denne utgaven ble solgt for utrolige $ 1 million til en anonym budgiver, ifølge Wired, et britisk-basert online utgiver. Tegneserien "hadde vært begravet i en bunke med gamle filmen magasiner for 50 år. "

Super Heroes Tjen Super Bucks for Tegneseriekunst

I mellomtiden, salg av originale tegneserien cover art synes også å være sterk til tross for våre ned økonomien. Collector siden av CGA Comics har nylig rapportert at Frank Frazetta opprinnelige 1995 kunstverk for en nummer av tegneserien "Weird Science-Fantasy" solgt for $ 380,000. Wired's GeekDad siden i 2009 rapporterte $ 1 Million salg av Frazetta komiske-stil dekke maleri for pocketbok, "Conan Erobreren. " Super hero art tilsvarer nå super salg.

Andre artikkelen

 • hvordan formidle kunst workshops
 • hvordan man skal utforme et menneskelig ansikt
 • hvordan å male naken i akvarell
 • tilskudd for kunstnere i canada
 • hjemmelaget lava lampe instruksjoner
 • abstrakte utendørs veggmaleri ideer
 • hvordan å tegne dyr realistisk
 • hvordan å male laminat gulv
 • diy skjerm maling
 • Filmen utvikle informasjonsmateriell
 •