stolen rail alternativer

stolen rail alternativerEn stol rail er tradisjonelt en liten bredde av tre støping satt over en vegg horisontalt cirka 36 inches fra gulvet eller fra toppen av baseboards /gulv støping. Dens utilitaristisk formål er å beskytte veggen mot skader som kan oppstå når skrapes eller truffet av baksiden av stolene. Likevel bryter estetisk en stol rail opp en vegg visuelt og tillater et bredt spekter av dekorative ordninger. Mange alternativer til den tradisjonelle stolen skinnen kan skape den samme visuelle effekten.

Bakgrunn Kant

Wallpaper grenser er oftest brukt for dekorative kanter i nærheten der vegg og tak møtes. Senk plassering av den tradisjonelle 2 -. Til 4-tommers skjerm med høy tapet grensen til midten av veggen for å oppnå en faux stol rail effekten

Wallpaper utskjæringer

Bakgrunn utskjæringer, som er pre-cut former og design fra pre-limt bakgrunnsbilde, er et effektivt stol jernbane alternativ. Mark en horisontal linje med en blyant for å sentrere bildene.

Båndet

Bruk bånd som en stol rail alternativ ved å følge den med et tynt lag med tapetlim. De fleste craft butikker bære et stort utvalg av bånd-by-the-spolen, som i gjennomsnitt er 3 meter per rull, du kan også velge bånd-by-the-tunet på håndverket butikker som har et stoff-skjæring området. Kjøpe minst ett ekstra kast med tilsvarende bånd-by-the spolen eller en ekstra verftet av båndet-by-the-tunet for å sikre overlapping og, om nødvendig, justere mønstre. Vær kreativ og lage en "dobbel" rail, å plassere en sløyfe ca 8 inches over de andre. Male en annen farge mellom bånd eller inkludere ord, en stensilert design eller tapetsere utskjæringer på forskjellige intervaller mellom de to båndene.

Painted Stensiler

Et stift i den shabby chic og landliv dekorative stiler, kan du lage sjablonger Innta en stol rail alternativ. Bruk mønstre som eføy og blomster som den horisontale grensen sammen med et vertikalt stripete maling effekt på nedre register av veggen.

Paint former og mønstre

Når du maler, bli kreativ og lage en stol rail effekt ved å male bunnen register av veggen en annen farge, skygge eller mønster enn toppen register. Avgrense områder med en horisontal stripe av blått malere "tape. Paint under streken med vertikale striper eller andre mønstre, og over linjen i en solid farge eller annen stripe mønster. Sketch ditt design på papir, og få test maling prøver (ikke bare malingen-chip farge kort) for å sikre farger og design du vil jobbe sammen. Skill de to områdene med en horisontal linje med maling i en farge som forener de to registrene.

Ulike Paint Tekstur

Eksperimenter med forskjellige lakk teksturering teknikker for en eller begge registre over veggen. Bruk snyltende marmorering, antikt eller stukkatur for ett register og en enkelt farge for den andre. Skill de to registre med et horisontalt bånd av malt farge, eller kombinere med andre stoler rail alternative metoder.

Stoff

Bruk stoffet til å legge til elementer fra møbeltrekk din til veggen. Velg lignende eller utfyllende teksturer og mønstre til møbler din for en 1-til 6-tommers band av stoff for stolen rail alternativ. Mål vegg bredder og legge ekstra for sømmonn og eventuelle kutte at du kanskje må ha en kontinuerlig mønster. Maskin-sting den lange kantene av stoffet for å unngå slitasje, og påføre vegg med tapet lim eller andre limet som vil flex med veggen, og stoff som de skifter med temperaturendringer. Erfarne kloakk kan også lage en 3-dimensjonal stoff stol rail.

Leathers

lær og semsket skinn kan gjøre en interessant tekstur endring i vegg dekor når den brukes som en stol rail alternativ. Bruk tynne horisontale striper plassert parallelt med hverandre, et bredt entall stripe av lær eller semsket skinn, eller lage en fantastisk visuell effekt ved å dekke hele nedre register med vertikale striper eller deler av lær eller semsket skinn. Fest skinn og semsket skinn med små nagler vegg med jevne mellomrom over hele lengden av denne stilen av stolen rail alternativ.

Vinyl appliques

Mange håndverk og Oppussing butikker og nettsteder bære vinyl veggen appliques i forskjellige former, størrelser og grafikk med bokstaver og tall. Relativt billig og enkel å bruke, skrelle kompet av og henge dem over et horisontalt bånd langs bredden av veggen.

Hardware

For en rustikk utseende, bruke Flathead eller runde, buttonhead negler langs lengden av vegg for en annen tilnærming til en stol rail alternativ. Pass på at de ikke prosjektet for langt ut fra veggen (ikke mer enn 1 /2 ") for å unngå potensielle skader fra maskinvaren.

dekorativ Knapper

Lim en rekke dekorative knapper over veggen som en stol rail alternativ.

Tile

Bruk dekorative fliser horisontalt over veggen som et alternativ til tradisjonelle tre stol rail molding.

Andre artikkelen

 • moderne tak behandlinger
 • hvordan gjøre bar hyllene
 • typer draperier
 • hvordan å forsegle tre skjeer med lakk
 • farge ideer for en barneklubb rom
 • ideer for en øy kjøkken design
 • forfengelighet countertop ideer
 • fakta på lysrør
 • hvor å fjerne tapet grense med tøymykner
 • hvordan å male treverk
 •