vaskerom maleri ideer

vaskerom maleri ideerDe fleste vaskerom føler koblet fra resten av huset. Den personalisering og forsiktig dekorasjon som går inn i kjøkken, stue, bad og soverom faller ofte kort i lav trafikk områder som vaskerommet. Men dette er plassen der du bruker mye tid og dermed fortjener, minst, et nytt strøk med maling. Gjør din vaskerom innbydende ved hjelp av farger og tekstur å gjøre det føles mindre som et skap, og mer som en arbeider retrett.

Holdbarhet

Før du selv vurdere farge og tekstur du vil ha holdbarhet i tankene. Velg en høykvalitets vaskbar maling fordi veggene vil ofte komme i kontakt med vann, såpe, blekemiddel og smuss.

Whitewash

Gå for en uberørt titt i alle hvite. En skarp strøk med hvitmaling fungerer godt i et rom med naturlig eller kunstig belysning. Vær på vakt overfor alle uregelmessigheter i veggen som de vil gjøre rommet ser snusket. Sett av en hvit vegg med en interessant maleri.

Kule farger

Vask bort dine bekymringer med en avslappende, kjølig vaskerom. Blues, er grønt og lilla beroligende farger. Lysere nyanser vil reflektere mer lys, noe som gjør rommet virker mer åpen og luftig. Prøv et hav blå base med hvite trim for en kyst utseende, eller en fet skog grønt til aksent treverk. Koordinere vaskerom elementene (flettede kurver, tre klær pins, hyller, etc. ) som passer til temaet.

Mellow Moods

Vaskerom rom med mye naturlig lys vil se sine beste kledd i krem og gult. Disse fargene er varme og innbydende, men likevel beroligende for øynene. Vurdere å bruke et stripete mønster å myke den gule toner. Unngå beige og brun farger på vaskerommet fordi de markere støv og skitt. Ramme inn lyskilde med gardiner og en windowbox å forbedre stemningen.

Texture

Hvis du har en gammel vaskerom lider av hull, bulker, riper og umoderne panel, er strukturert male kur. Kjøp ferdigblandet maling tekstur eller legge kornet Texturizer til dine egne latex maling. Du kan også oppnå interessant utseende ved frihåndsquilting, tørke male med en våt fille, male over rynkete silkepapir og bruke hendene (eller ungen hender) som maling frimerker.

Murals

Hvis du har talent og tid , male et veggmaleri på vaskerommet veggen er et alternativ å vurdere. Tematisk stykker med klesvask, klær, rengjøring, hjem, familie og vann er alle aktuelle. Du kan prep veggen for en plakat ved å male en ramme eller kant på veggen. Dette kan ha en skremmende effekt spesielt i en vanlig eller enhetlig romdesign.

Andre artikkelen

 • en sammenligning av halogen og glødelamper
 • hvordan å lage en rose blomst arrangement
 • barnehage belysning
 • vinduet skygge stiler
 • ulempene ved berbiske tepper
 • moderne bad lakkfarger
 • rimelige måter å dekorere hjemmet ditt
 • peis trim ideer
 • buede vinduet draperi gjøre det selv instruksjoner
 • typer harde gulv
 •