tips om å designe et hus

tips om å designe et husEt hjem er kanskje den viktigste bygningen i våre liv. Det er vanligvis der vi tilbringer mesteparten av vår tid og hvor vi oppdrar våre familier. Til tross for at vi alle trenger et sted å ringe hjem, gjør vi ikke alle bruker dem på nøyaktig samme måte. Designe ditt eget hjem gir deg frihet til å tilpasse din personlige stua for å passe på måten du og din familie fungere på daglig basis.

Størrelse

Det er nesten alltid bedre å designe et hjem som er større enn det du tror du trenger. Dette gir deg plass til å vokse inn i det, enten du velger å heve en familie, eller finn du trenger et ekstra soverom. Å ha ekstra rom gir også ekstra lagringsplass. Du kanskje ikke trenger den umiddelbart, men det er bedre å ha i rommet og ikke trenger det enn kort endre selv på kvadrat lengde og bli tvunget til å bygge tilføyelser eller flytte senere.

Garasjer

Mange som har garasjer finner at de ikke bruker dem for parkering biler. Mange ender opp med å bruke sin garasje som et verksted eller ekstra lagringsplass. Bygge en garasje er en annen måte å sikre at du får god plass til å imøtekomme alle tingene dine. En workshop er hendig som helst hus uunngåelig finner at de vil ha ting å fikse eller reparere gjennom årene. Å ha et sted å gjøre denne type reparasjonsarbeid selv sparer penger på dyre entreprenører eller tjenestemenn.

Elektrisk Outlets

Et vanlig problem for mange huseiere er ikke å ha nok stikkontakter, eller ha dem på steder som er vanskelige eller upraktisk å komme til. Kjøkken og bad er to steder hvor vi har en tendens til å trenge mye av utsalgssteder. Planlegge deretter. Også utendørs utsalgssteder er langt mer nyttig enn du kanskje tror. Utendørs stikkontakter er spesielt nyttig på verandaene eller dekk.

Baderom

Alle hus trenger minst en master bad. Men vurdere å ha to. Med to bad eller dusj, kan større familier spare tid klar til å gå ut eller å få ryddet opp. To master bad bør være nok for de fleste familier. Disse har ofte en enkel stand-up dusjnisje snarere enn et sekund badekar. En stor kapasitet varmtvannsbereder kan være nødvendig med flere full bad.

Skap Space

Plan å ha mange garderobeskap. Skap holder mer enn bare klær. De gir rikelig med lagringsplass for barnas leker, jakker, og kontorrekvisita også. De kan også gi temperatur sikker oppbevaring for ting som du ikke ønsker å beholde i en fuktig kjeller eller varmt loft.

Gartner

En del av utformingen av et hjem omfatter det omkringliggende landskapet. Ved å plante trær på strategiske steder i hele eiendommen din kan du være i stand til å gi ytterligere skygge om sommeren samt stenge harde vinden om vinteren. Utendørs oppholdsområder som verandaer eller dekk er en annen funksjon å vurdere.

Andre artikkelen

 • den beste malingen farger for små rom
 • Gutten teen soverommet ideer
 • hvordan å male et sjakkbrett på en gitar
 • DIY land kjøkken
 • Slik Refinish uten sliping
 • Forskjellen mellom dagslys lampe og hele spekteret
 • dansk moderne møbler historie
 • hvordan å male et rom på et budsjett
 • innvendig plass maleri ideer
 • hvordan du kan dekorere et barns lekeområde i en stue
 •