tablescape ideer til spiserom

tablescape ideer til spiseromDet spisestuebordet er et objekt av komfort, sosialisering og verktøyet, det er et sted for familie, venner, underholdende og skaper et inntrykk. Tablescape ideer trenger ikke å koste en formue eller forårsaker unødig stress når underholdende. Være ressurssterk og bringer naturen til bordet når du oppretter en fabelaktig utseende.

Floral

Flower ordninger har evnen til å fremkalle visse følelser og etterlate et varig inntrykk av verten. Vurdere en grand arrangement i midten av bordet, ved hjelp av en enkel beholder som en sylindrisk klar vase. Skjær stilkene av flere typer fra din personlige blomsterhage å skape en balansert, rundskriv arrangement. Hvis du har en kunstnerisk container eller samtale brikke, se til mer nøytrale, stengler enkle å fylle det.

Hvis du bruker blomster som hortensia, som er felles hjem landskap planter, vurdere ordninger med varierende høyder gå lengden på tabellen. Bruk vaser i ulike høyder, innlemme spesielle kopper eller skåler eller til og med kake står å skape høyde; sted frisk snitt stammer i en glorie rundt standen. Hvis du bruker blomster som stammer vil ikke dyppes i vann, skjær dem så nær hendelsen som mulig for å utsette Wilting.

Levende lys

Stearinlys av varierende størrelse er uvurderlig for underholdende. Samle lysestaker og beholdere fra hele huset for å skape et midtpunkt eller strekke dem langs midten av bordet. Ikke vær redd for å bruke umake lys eller lysestaker, dette skaper en behagelig, hjemmekoselig atmosfære. Må vurdere motstridende dufter, men som du ikke ønsker å fornærme gjestene dine med for mange dufter på en gang.

Bruk speil eller speilet fat i forbindelse med stearinlys for å skape en elegant setting, stemningslyssettet vil reflektere av speiloverflate, legger varme til rommet, og gjør det virke større og mer innbydende

Branches.

For et abstrakt utseende, skar grener av varierende lengde fra trær eller busker og plassere dem i en vase. White bjørk er et godt valg fordi den har en allerede forvitret utseende og tekstur. Du kan opprette en blendende midtpunkt, eller spre dem over bordet. Velg grener som blomstrer eller har unike løvverk å skape interesse.

Filialer er verdifulle å dekorere i at de ikke trenger å være nedsenket i vann, så legge dem direkte på bordet, strømmer i retning med lengden på tabellen. Du kan dekorere sterke grener med lette ornamenter eller andre dekorasjoner også.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter en faux tre finish med tre flekken
 • unike kjøkken benken ideer
 • designløsninger for kjøkkenet
 • polstret hodegavl retninger
 • elegant gardin ideer
 • ideer for ødelagte fliser stykker
 • bad flis planlegging tips
 • sammenligning av størrelser for full, dronning og konge senger
 • hvordan du kan dekorere en stue med lime grønne vegger
 • hvordan å bore et hull i et glass blokk
 •