soverom design & dekorere ideer

soverom design & dekorere ideerEt soverom er som et tomt lerret med hensyn til potensialet sitt. Andrew Bannister og Douglas Hill, forfatterne av "Oppretting av Dream soverom," bønnfaller huseiere å vurdere alle detaljer, inkludert farge, mønster, tekstur og overflate. Tilbehør spiller en viktig rolle i hjemmet design i tillegg: buketter av livfulle blomster, duftende stearinlys og lamper hjelper binde et roms design sammen

Beach Tema

Hvis du bor på en strand (eller ønsker du gjorde), design. soverommet med en strand tema å indusere den samme følelsen av rolig avslapning at stranden gir. For den generelle fargevalget, bruk fremtredende fargene på stranden, inkludert pastell blått, myk gul, sand tan og hvit. Velg en av disse fargene for veggene på soverommet og legge hvite sløret gardiner.

For bord, skap og hodegjerde, velge tre, men bruke en antikk-ferdig hvit maling til å markere den kornete tre tekstur. Installer Seaglass knotter for å legge til karakter. Plasser glass boller fylt med sand toppet med utsmykkede skjell på disken mellomrom. For belysning, unngå sterile fluorescerende hvite lyspærer. Velg i stedet en pære som kaster en gyllen glød i hele rommet for å gjenskape en strand solnedgangen.

Svart og hvitt

En svart-hvitt design bruker få farger, men leker med mønstre og former. HGTV. com foreslår å bruke en toile mønster og en blanding av stoffer som silke og fløyel for gardiner og sengetøy. Legg eleganse til denne fransk-inspirert plass ved å installere en utsmykket lysekrone. All-black møbler er en av de enkleste måtene å trekke av denne stilen, og mønstrede puter og sengetøy vil gjøre rommet pop.

Hvis du velger en enkel svart eller hvit gardin, sted toile appliques på veggen. Velg damask-mønster vaser, hodegjerder og bilderammer for rommets tilbehør. Legg en blomst bukett med hvite calla liljer eller hvite orkideer i hyllene.

Marokkanske Tema

Gå for en eksotisk boareal med en marokkansk-tema soverom. Fargerike og mønstrede star papir lanterner gruppert i et hjørne legge en rikdom og varmt lys til soverommet, eller henge en tradisjonell marokkansk lykt av utskårne metall utformet med plater av rød eller blå-farget glass.

Velg utsmykkede senger som glitrar i nyanser av oransje, rød, rosa og gull. Hvis mulig, splurge på en marokkansk-laget utskårne headboard. Velg gjennomskinnelig, skimrende gardiner hengende fra et mørkt tre gardin stang. For veggene, ikke vær redd for å eksperimentere med dristige farger som rødbrun eller mørk oransje. For møblene, velger ottomaner eller en papasan med tasseled puter. Plasser store kubelys i hele rommet for å legge varme og intimitet i verdensrommet. Forbedre eksotiske temaet av rommet ved å brenne røkelse eller bruke luftrenser plug-ins med krydder-baserte dufter som kanel.

Andre artikkelen

 • acid farging konkrete tips
 • enkle møbler lakkering ideer
 • hvordan gjøre dekorative konkrete former
 • ideer for tre listverk
 • acid flekken instruksjoner
 • hvordan å designe en badestamp rom
 • hvordan du installerer byggere kanten økes.
 • stein peis stiler
 • hvordan å male en vinyl-vinduet
 • dekorere ideer for unge mannens soverom
 •