peis dekorere ideer

peis dekorere ideerDekorer rundt peis å utfylle stilen og innredningen i rommet, samt forbedre peisen. Peiser vanligvis tjene som et naturlig midtpunkt og kan sette tonen for hele rommet, enten det er ditt soverom, spisestue eller stue. Velg tilbehør som å skape stemning eller stil du vil ha i rommet, for eksempel romantiske eller rustikke, og som arbeider med farger og teksturer av steinen.

Over Peis

Steinen kan tjene som den eneste pynt over peisen hvis du liker måten den ser ut og tror ikke noe behov lagt. Dersom veggen er to etasjer høy, kan det være lurt å bryte opp steinen ved å henge noe av betydelig størrelse over peisen. Et stort speil med en dekorativ ramme som utfyller steinen og matcher stilen i rommet er ett alternativ. Hang en flatskjerm-TV over peisen (spesielt hvis du har en fancy dekning for når den ikke er i bruk) slik at sittegruppen kan være sentrert rundt peisen for klagen sin, samt praktisk TV-titting tid. Familiebilder, et storstilt collage eller kunstverk kan også henge over peisen.

I foran peisen

Angi en rustikk utseende eller smijern poker-apparatet eller skjermen foran peisen hvis det er praktisk, eller bare som dekorasjon. Et stort gulv vase eller planten stå kan sitte til side for å legge farge til rommet. Hvis det er et opphøyd avsats foran peisen, noe som et alter eller benken, plasserer dekorative elementer på hylle på hver side av peisen. Innrammet foto, stearinlys ordninger, blomsteroppsatser eller planter (silke planter er fine) kan fylle plassen. Galvanisert eller bronse utseende vaser eller skåler kan holde rikelig blomsteroppsatser eller frukt, enten ekte eller kunstig. Unngå overbefolkning avsatsen som du vil at peisen skal være i fokus.

Mantel

Noen steinpeiser som går opp hele veggen ikke har en Mantel. Installer en flytende hylle eller serie av hyller hvis du ikke har en mantel, men ønsker en. Elementene du plasserer på mantel bør være på skala med størrelsen på peisen. Små elementer, for eksempel en knopp vase eller 5-by-7-tommers bilderamme, ville se dumt hvis steinen er 10 til 20 fot høy. Sett høye, tykke stearinlys, store vaser, statuer eller urner på mantel å balansere en ekspansiv peis. Dersom veggen er mindre, å skalere ned dekorative elementer passe den plassen. Du kan også prop et speil, bilde eller kunstverk mot veggen fra mantel om det er trygt og du ikke ønsker å bore inn i steinen. Fyll høye glass sylindere med dekorative glass kuler, perler, småstein, potpurri eller hva du vil. Bruk en orkan skygge eller utsmykkede kandelaber å legge Heft til stearinlys dekorasjoner.

På sidene

bokhyller eller skap kan flanke peisen, utfyller så lenge veden steinen, og hyllene er på skala med peis. Gå for en flush, innebygd titt hvis mulig. Hyller er et godt alternativ hvis peisen har ingen Mantel å legge dekorativt tilbehør til området, og rammen peisen.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre en paraply fra blomster
 • master bad tilføyelser ideer og planer
 • instruksjoner for å lage puter
 • maling palett ideer
 • forskjellen mellom percale & sateng
 • teen oppussing ideer
 • hvordan gjøre allerede hvitmalt skap ser ut som tre
 • hvordan å male et soverom sett
 • hvordan å male innendørs konkrete
 • hvordan å male et rom i bohemsk stil
 •