moderne kjøkken dekorere ideer

moderne kjøkken dekorere ideerDu trenger:
Vask rag
. Såpevann.
Tørr fille.
Paint.
Maleri rekvisita.
Sjablonger.
Stor hardware.
Tall kunstverk.

Hvis du er som mange mennesker, bruker du mye tid på kjøkkenet. Ikke bare kjøkkenet gir familien et sted å henge ut, er det ett sted at hvis innredet og utstyrt akkurat som vil øke et hjem verdi. Hvis du ønsker å selge hjemmet ditt, eller søke å modernisere kjøkkenet ditt litt, en rekke alternativer eksisterer for å hjelpe deg.

Fet Farger

Kjøkkenet er ofte den mest dynamiske og pulserende rom i hjemmet. Dersom folk i din familie samles på kjøkkenet mer enn noen andre rom, velg en farge som gjenspeiler dens vitalitet. Velg rød eller oransje hvis du er ute etter å ta med en Southwest følelse. Gå med kule blues for en Middelhavet titt.

Glass Front Skap

Glass Foran skap tilbyr ett eksempel på hvor form og funksjon fungerer sammen. Legge noen litt frostet eller blyglass til skap kan du ta med en dekorativ se til kjøkkenet. Det gir også øyet enkel tilgang til innholdet. Hvis du ikke er komfortabel med å ha alle elementer i skap viser, bruke glass foran dørene på øvre skap bare. Bruk underskap å lagre ting som er nødvendige, men ikke glamorøst.

Industrial

Mange loft leilighetene ligger i en byens tidligere industriområder. Legge rustfritt stål apparater og inventar er en måte å bringe litt av den kjølige industrielle se på kjøkkenet ditt. Hvis du ønsker å utfylle som ser, klinke montert metalldeler til forsiden av skap, etterlot seg en bit av treet vises som trim. Dunker metal stykker pluss svart eller rød lakk på de områdene av skap som ikke er metal dekkes fullføre utseendet.

Sculpted Oppvaskkum Inventar

Mange moderne kjøkken har redskaper så utsmykkede, kan de bli skulpturer. Hvis du ønsker å legge litt av denne typen artisteri til kjøkkenbenken, se etter synker laget av stein som har dekorative utsmykkede utskjæringer. Legg til litt polert metall inventar og granitt countertops for en vask som er moderne, med et snev av europeisk stil.

Bankett eller Benk Seating

Et hjørne i kjøkkenet ditt som har store vinduer tilbyr et ideelt sted for benken. Avhengig av arkitekturen i huset, trenger du bare legge puter til et eksisterende vindu sete eller bygge et "L-formet" bankett for det hjørnet. Antrekk denne typen sitteplasser med masse gode puter. Legg til en moderne glass toppet kjøkkenbordet. Dette reflekterer den åpne luftige vinduene og fra en visuell ståsted vil ikke veie hjørnet ned visuelt som en mørk, tung trebord ville.

Andre artikkelen

 • hvordan måle plantasjen skodder
 • verdien av amerikanske ambassaden sterling sølv bestikk
 • ideer for en plate lader
 • konvertering ideer til en kjeller
 • hvordan du velger riktig farge til å male stua
 • ideer for kjøkken veggfliser
 • hjem dekorere ideer med veivisere og feer tema
 • om kobber synker
 • Hvordan installere potten lys i et ferdig tak
 • hvordan å dele soverommet området fra stuen i et studio leilighet
 •