mellom soverom ideer for jenter

mellom soverom ideer for jenterFor mellom jenter, unge jenter som er i ferd med å gå inn oppvekst, er en rekke av endringene som skjer i deres liv, som de forfaller og begynne reisen mot deres tenårene. En endring kan dekorere soverommet deres i en mer voksen måte som fortsatt er passende for en ung person. Hvis du er dekorere et soverom for tween jenta, her er noen ideer du kan prøve.

Funky Former og Farger

Fet, og funky farger, med interessante figurer, er en god idé for et tween som ønsker å legge til noen asymmetrisk stil til rommet hennes. Du kan prøve kontrasterende farger, som magenta og lime grønn eller lilla og oransje. Maling vegger én farge og trim en annen, så kan du legge ulike størrelse, og-farget, flekker, firkanter, stjerner eller trekanter rundt veggene for et interessant utseende.

Flørten Florals

En nydelig blomster motiv kan være en avslappende og vakkert tema for barnet på det rommet, og også svært feminine hvis du har en jentete jente på hendene. Du kan male veggene i pastell farger, for eksempel en fiolett eller blå, og male blomster på veggene, eller gjøre floral bakgrunnsbilde. Kast i en floral sengeteppe og sette ut noen vaser med blomster.

Rocker Tween

Hvis du har en ung tween rocker på hånden, pynte med en jentete rock vibe. Et fargeskjema som svart og sjokkrosa eller svart og annen fet farge fungerer for dette temaet. Du kan male vegger hot pink, for eksempel, så gjør svart trim. Velg en vegg som du kan male et stort gitar på, går fra tak til gulv. Du kan dekorere trimme med litt noter, også, og for veggtepper bruk gamle plater og vinyl.

Pretty In Pink

For en annen ultra-girly tween rom, prøv en rosa farge ordningen. Du kan gjøre veggene i en lysere rosa, har en mørkere rosa sengeteppe og puter. En annen god idé er en delikat rosa himmelseng. Siden barnet at kan begynne å eksperimentere med makeup i denne alderen, bør du tillate det, finne en forfengelighet sett og male det rosa. Dette vil gi mellom en lekker liten området for å bli klar for skolen i morgen.

Groovy Girl

For jorden-bevisste tween, prøv en funky, hippie-stil. Du kan gjøre grønne vegger, og kanskje male et par daisies og fred tegn på dem. Du kan gjøre jordnære utseende bambus nyanser som gjør det mulig for noen naturlig lys. En annen groovy idé er å la barnet ditt vil plukke ut et veggteppe vegg henger at hun kan dedikere én vegg til, så mange veggtepper pleier å være ganske stor.

Artsy Tween

Hvis du har en kunst-kjærlig tween , la henne uttrykke sine kunstneriske visninger når dekorere. Bestem deg for en farge for vegger, så la barnet ditt vil ha en vegg å male kunstverk på, og male den andre veggene med fargen dere to valgte. Sett opp en kunst skrivebord i et hjørne, slik at tween kan nyte noe som gjør hennes kreasjoner i den komforten av hennes eget rom. Pass alltid på at du har en egen teppe under art pulten, men å fange maling og beis andre materialer til fremstilling.

Movie Star Motif

En filmstjerne tema kan være en annen morsom idé hvis du har en spirende utøver. Du kan male den øverste halvdelen av veggene gull og nedre halvdel svart for en dramatisk Hollywood utseende. Lag en gull stjerne av papp med mellom navn på den for å henge på døren, og bruke rød fløyel tepper for å ligne den glamorøse røde løperen. Du kan også kjøpe en enkel rektangulær hodegjerde og male den beryktede Hollywood-skiltet på den. En annen morsom id¨¦ er å ha en forfengelighet speil skissert med lyspærer, for å emulere filmstjernen forfengelighet området.

Andre artikkelen

 • Middelhavet interiørstil farger
 • hvor å montere plakater uten rynker
 • hvordan du beregner folder
 • møbeldesign stiler
 • logg møbler ideer
 • maleri loftsrom
 • kreative ideer for vegg partisjoner i et hjem
 • hvordan du bruker en vegg kant
 • hvordan å identifisere en Waterford vase
 • nye bruksområder for gamle møbler
 •