lysstoffrør vs glødepæren lover

lysstoffrør vs glødepæren loverSom strøm nett over hele verden strever for å holde tritt med økende energibehov, har mange land vedtatt lover som begrenser hvilke typer lyspærer som brukes i private hjem. Mens ledere av kommersielle og offentlige steder har lenge vært kjent med disse typer reguleringer, er det mange huseiere forvirret og frustrert av uklar informasjon som de finner seg selv shopping for energieffektiv belysning for første gang

Du trenger:.
Vask fille.
Såpevann.
Tørr fille.
Paint.
Maleri rekvisita.
Sjablonger.
Stor hardware.
Tall kunstverk.

USA Forskrift

The Energy Independence and Security Act ble undertegnet i loven av president George W. Bush i desember 2007. Skissert i dette lovforslaget ble nye effektivitet regelverk for fremstilling av generell service husholdningenes lyspærer fra 40 til 100 watt. Disse nye forskriftene vil bli faset inn over to år som begynner i 2012 og slutter i 2014, med anbefalinger for et sekund mer helhetlig regelverk som skal vedtas i 2020.

Forbudt

Forvirrende informasjon har ført til den offentlige oppfatningen at all hvitglødende lyspærer blir forbudt i USA innen 2014, å tvinge alle til å bytte til kompakt fluorescerende lamper (CFLs). Faktisk trenger reguleringer ikke forby noen form for lys pære, men i stedet sette krav til hvor mye lys generell service lyspærer mellom 40 og 100 watt bør produsere per watt. Den billigste hvitglødende lyspærer ikke møter disse kravene og vil ikke lenger bli solgt, noe som resulterer i det som omtales som en "effektiv forbud" av typen glødende lyspære forbrukerne er mest kjent med.

Valg

Compact fluorescents er de mest tilgjengelige og energieffektive alternativet er på markedet, men de er ikke det eneste alternativet. Hvis glødelampe er sterkt foretrukket, dagens wolfram halogen lyspærer allerede møter de nødvendige standarder for 2014. Disse lyspærer bruker cirka 30 prosent mindre energi enn tilsvarende tradisjonelle lyspærer. Mens de koster mer enn de eldre pærer, en redusert elektrisk regning oppveier prisen betales i kassen. LED belysning vil muligens bli et sterkt alternativ også, men som i 2010 de høye kostnadene ved disse pærene er fortsatt et problem for mange forbrukere.

Unntak

The Energy Security Act fokuserer primært på "generell service lyspærer. " Unntatt er en lang liste med spesialitet lyspærer, inklusive plante lys, feil lys, apparatet pærer (for eksempel kjøleskap lys), farget "party" pærer, grovt service, 3-veis gløde, og lysestaker base pærer. Også unntatt er flertallet av blomsterløk som bruker en innebygd reflektor, som Pars, og MR16s. Noen av disse unntakene skal revurderes i 2020

Future Technology

De nye lovene gi anbefalinger for strammere restriksjoner å bli satt i verk innen år 2020,. Imidlertid loven også gir rom for disse nye restriksjonene til revidert og justert basert på ny informasjon og tilgjengelighet av nye teknologier. Gitt dagens utvikling hastigheten på produkter som LED, er det rimelig å anta at årene frem til 2020 vil se drastiske forbedringer i pris, kvalitet og utvalg av energibesparende lyspærer.

Andre artikkelen

 • DIY lakkering
 • liten plass breakfast nook ideer
 • rustikke kjelleren ideer
 • vare på montert hjort gevir
 • sunporch ideer
 • ideer for å dekorere store stuer
 • kule ideer for teen soverom
 • faux taket behandlinger
 • fairy room dekorere
 • ideer til barnerommet
 •