lilla bad ideer

lilla bad ideerEn rik og kongelig lilla tema kan forvandle ethvert kjedelig badet til et kongelig tilfluktssted. Selv lilla ikke kan være det vanligste valget for et bad, det er en allsidig kulør som kan jobbe med nesten alle stil. Fra funky ametyst til beroligende lavendel, lilla gir en forfriskende og unik aksent.

Land bad

Kombiner lilla og krem for å skape en blomster bad med en sjarmerende stil. Mørk lilla fliser, lys lilla vegger og fløte trim gir en avslappende bakgrunn for badet. En krem porselen badekar og toalett legge til en følelse av varme til rommet. Sage grønne skap med toile-mønstrete lilla flis countertops og en krem porselen vask opprette en eklektisk aksent. Sage grønne kroker med mørk lilla håndklær og salvie grønne gardiner stenger med stupbratte bleke lilla gardiner hjelper binde design sammen.

Fancy bad

Mix blek lilla og rikt tre å gjøre badet til et overbærende retrett. Mørk mahogni gulv, hvite trim og lavendel venetiansk gips vegger danner et luksuriøst bakgrunn for et spa-aktig stil. Mørk mahogny skap med hvit marmor countertops og faux gull knotter legge til en touch av klasse til stilen.

A badekar, toalett og vask laget av hvit-stripete, blek lavendel faux marmor skape en sofistikert aksent. En matchende dusjhjørne med faux gull-trimmet glassdør og faux gull kamper holder design moderne og gir et hint av glitter. Golden håndklestativer med hvite håndklær og gylne gardinstenger med semi-stupbratte hvite gardiner utfylle blinker av hvite i faux marmor.

Funky Bad

Legg diverse lilla nyanser og interessante mønstre for å skape en munter bad med en funky stil. Hvite vegger, gult trim og kongelig lilla-og-ametyst rutete fliser lage en fet base for design. En hvit badekar med veggfliser som passer gulvet og en gul-og-ametyst stripete dusjforheng legge en lys touch til rommet.

En kongelig lilla skap med en gul flis countertop og hvit vask gir solide biter av farge for å balansere ut den lyse mønstre. Yellow-trimmet, krem-og-hvit stripete håndklær hengende fra en kongelig lilla håndkle rack over den hvite toalettet gir beroligende toner blant fet lilla nyanser.

Teen bad

Bruk lilla aksenter og ungdommelig design for å lage en fargerik bad for en tenåring. Forest grønne fliser, elfenben vegger og lilla trim danner en enkel bakgrunn for den lyse stilen. En hvit badekar med en lilla /grønn /rød /gul /blå polka-prikkete hvitt dusjforheng tilfører et snev av sin spesielle måte til rommet.

En runde lilla bathmat og lilla håndklær på en skog grønt håndkle stang gi rike aksenter uten overveldende rommet. Forest grønne gardin stenger med gule gardiner avtegner seg mot den lilla vinduet trim. En rød kabinett med en blå benkeplate og hvit vask gir en fet base for polka-prikkete baderomsutstyr, for eksempel en tannbørste holder og såpeskål.

Andre artikkelen

 • hvordan å reparere rulle opp persienner
 • hvordan å sy en sofa Slipcover
 • kjøkkenøy countertop ideer
 • hvordan du velger riktig farge til å male stua
 • hvordan å passe gardin poler
 • hvordan er en maling spray kan gjøres?
 • ideer for en gutt på soverommet
 • hvordan å vise Kina og krystall i Hutch din
 • hvordan å male treverk
 • ideer for rom over kjelleren trappen
 •