kjelleren mediarom ideer

kjelleren mediarom ideerEn kjelleren mediarom blir ofte brukt av familier som et sted å samles og nyte ulike former for underholdning, for eksempel filmer, TV og musikk. Når du utformer en kjeller mediarom, huseiere og designere bør holde stil og funksjon i tankene. Designere kan vurdere en rekke ulike teknikker for å dekorere kjelleren media rom, inkludert underholdning sentre, teppe og store møbler.

Entertainment Centers

Basement media rom vil vanligvis presentere underholdning sentre som huset elektronikk som TV, DVD-spillere og stereoanlegg. Ved å kombinere all elektronikk i ett sentralt sted, huseiere er i stand til å bruke mer av rommet er plass. Et underholdningssenter kan også gi en kjeller mediarom en organisert og rent utseende, og gir et sentralt samlingspunkt for plassen.

Det finnes flere typer og stiler av underholdning sentre tilgjengelig for huseiere og designere, fra høye tre sentre for å korte glass sentre. Noen underholdning sentre har også dører som skjuler elektronikk når de ikke er i bruk. Noen kan også ha hyller og skuffer slik at huseiere kan lagre personlige elementer. Huseiere og designere kan finne underholdnings-sentrene på de fleste design og møbler butikker. Prisene for underholdning sentre vil variere, avhengig av type, stil og størrelse på stykket.

Teppe

Designere som er dekorere en kjeller media rom vil ofte installere teppe eller området tepper i plass til å legge varme og stil . Siden kjellere ligger på det laveste nivået av huset, kan de ofte være kaldt og dampish. Huseiere vil ikke å bekymre deg for kalde stein eller tre etasjer hvis de legger tepper eller området tepper. Designere og huseiere kan kjøpe tepper og område tepper på tepper eller møbler butikker. Designere vil ønske å matche tepper med farger og design stil av mediarom.

Stor Møbler

Siden kjelleren medier rommene brukes som steder å underholde familie og gjester, huseiere og designere vil ofte kjøper store møbler. Store sofaer, kjærlighet seter, stoler og paller i kjelleren media rommene kan brukes av flere gjester som de ser film eller sport spill. Noen huseiere velger også å sette opp individuelle kino-type sitteplasser. Designere og huseiere kan finne store, oversized møbler i de fleste design og møbler butikker. Når du velger store møbler, er det viktig å matche fargen og stil med utformingen av mediarom. Etter å kjøpe store møbler, designere og huseiere kan samarbeide om å plassere brikkene i hele kjelleren mediarom i en funksjonell og stilig måte.

Andre artikkelen

 • farger som passer lilla i stua
 • ideer for å skjule et vaskerom
 • kjøkken tavla ideer
 • DIY dør headboard
 • en halv vegg ideer med tre
 • teen quad soverommet ideer
 • gutter soverommet køyeseng ideer
 • køyeseng dekorere ideer
 • hvordan å henge plakater på veggen
 • maling ideer for jenter
 •