interiørdesign ideer for soverommet

interiørdesign ideer for soverommetDu trenger:
tok forsyning butikken
. Computer.
Online-tilgang.
Leverandøren.

Soverommet er en persons intime fristed. Joan Kohn, forfatteren av boken "Joan Kohn It's's Your Bed Bath," forklarer at fine design utgjør mer enn bare former og farger. Hun mener design har makt til å opprettholde, oppdatere og løfte ånder av rommets innbygger. I det minste, hvordan soverommet ser ut er verdig behandling i kraft av det å være det siste du ser før du går til sengs, og det første du ser på stigende.

British Colonial Style

En britisk kolonistil beholder en elegant viktoriansk stil essens men legger til robusthet i jungelen. Ett av kjennetegnene ved denne stilen soverommet er en stor himmelseng. Hvis du kjøper inn større himmelseng med flagrende gardiner er kostnadene uoverkommelige, henge en elegant innsektsnett baldakin over sengen. Enkelt hvitt sengetøy holde for den senger. Male veggene tan, og velg en palm-Frond fan. For møbler, velger mørkt tre med curvaceous aksenter. Eksperimenter med mønstre ved å integrere zebra-eller leopard-trykte puter og tepper. Plasser utskårne dyr statuer av høye sjiraffer og neshorn på hyllene, samt kubelys i lilla, oransje eller rød. Legg til en tropisk preg på plass ved å plassere tropiske planter som fugler av paradis og bromeliads rundt i rommet. Kjøp en stor mørk tre brystet for å dekorere rommet samt hold diverse elementer. Kjøp en antikk verden å plassere i rommet også.

Musician-inspirert Tema

kreative musiker bør utvide til utformingen av rommet sitt. Male veggene en dristig, dyp rødt eller lilla. Velg en aksent vegg på hvor du legger appliques av et unikt mønster som toile eller en stab med musikk notater. Plasser musikk notater i rekkefølge til din favoritt sang eller en du skrev. Hvis maleri musikk på tvers av veggen er for høyt i en uttalelse, maling musikken sekvens hvor kronen normalt er plassert. For belysning, finne en lampe laget av et musikkinstrument som en trompet eller klarinett. For vegg kunst, å ramme band plakater eller bruke skygge bokser ramme en gammel rekord. Kjøp en gammel platespiller eller 8-spor til abbor på en hylle. Legg en bunke musikk bøker på kommoden din sammen med en bukett blomster.

Orchid Zen Design

Design rommet ditt tegningen fra orkidé blomsten skjønnhet og Zen minimalisme. Hold fargene begrenset til snø hvitt og aksent fargene sort, sjokolade brun og rosa-lilla. Bruk en rekke stoffer som silke og fløyel for sengetøy og gardiner. For å legge til en iøynefallende brikke til rommet, velger rosa-lilla silke puter med sheenlike kvaliteten på organza. Kjøp en seng lavt til bakken og en rektangulær hodegjerde laget av mørkt tre. Også kjøpe tabeller lavt til bakken i enten svart eller mørk brun: formen kan enten være runde eller rektangulære. Kjøp en skimrende moderne lampen designet med hengende kvadrat krystaller eller en som leker med andre geometriske figurer. Bind rommet sammen ved å plassere en stor orkide plante på gulvet på soverommet eller på en kommode.

Andre artikkelen

 • hvordan å male en to-etasjers rommet
 • hvordan å lage en flytende headboard
 • hvordan å lage en plate kleshenger
 • room design ideer for ungjenter
 • hvordan å henge keramikk keramiske fliser med en metall tilbake krok
 • eksteriør hjem dekorasjon ideer
 • den beste gulv for sunrooms
 • farene ved nye teppe røyk
 • faux marmor etterbehandling
 • hvordan bygge veggen montert hyller
 •