hjem dekorere ideer for en galla

hjem dekorere ideer for en gallaMange spesielle anledninger bli med når et hus trenger å dekorere hjemmet. Enten det er eksamen, Mardis Gras, Halloween eller en sommer hagefest, dekorere til disse hendelsene krever planlegging. Men det gir også hus en sjanse til å prøve sin hånd på å skape noe minneverdig for en spesiell anledning.

Floating Candles

Stearinlys tilby en fest vertinne en populær metode for å tenne en nattlig fest. Hvis du er ute etter noe litt annerledes enn en tabletop stearinlys arrangement, tenker flytende lys. Flytende lys kommer i en rekke farger og stiler fra flytende røde roser til sommerfugler og til og med fisk. Velg flytende lys som passer temaet for festen. Fyll badekaret med vann og legger noen flytende lys i den. Legg noen flytende lys sammen med noen friske blomster fra din rosehage til utedamme. Til slutt, pryde din slutten tabeller med flytende lys som du fordype i gigantiske brandy snifters eller antikke krystall boller.

Tema centerpieces

Hvis du har en galla for å feire en fargerik ferie som Mardi Gras eller Halloween, tenke på måter å inkorporere partiets tema i centerpieces. Mens de fleste centerpieces funksjonen friske blomster, er det ingen grunn for deg å bruke bare blomster. Fargerike teatralsk masker på pinner, støy beslutningstakere eller lange tråder av perler er gode alternativer. Disse dekorative elementer kan legges til midtpunktet enten ved å stikke dem inn i midtpunktet med noen blomsterhandlere pinner eller ved å dekorere bordet rundt midtpunktet med disse elementene.

Flerkulturell Touches

Du kan pynte på en galla med en internasjonalt preg ved å kjøpe små land flagg eller elementer av tradisjonelle klær som tyske lederhosen, meksikanske sombreros eller asiatiske fans. Du kan henge fans på veggene sammen med noen sconces å skape en lys skjerm. Et element som hatten kan tjene som et kjernepunkt som du legge blomster eller godteri fra dette landet. Plasser kostymer elementer på en gammeldags kjole dummy eller ramme dem i en skygge boks.

Bacchus og Wine Harvest

Bacchus er guden for vin i romersk mytologi, og for en sommer vin fest, med hans bilde bringer ånden av festligheter hjemme. En Bacchus fontene --- den typen som resirkulerer sin egen vann --- omgitt med lang stamme vinglass er et morsomt alternativ. Mellom hver vin glass, kan du plassere en flaske vin fancy med etiketten vendt utover. Fyll glassene med sugared druer og mynte blader og tie rød-og-hvit lin rundt flaskene.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre roman blind gardiner
 • eksteriør vinduet stiler
 • hva er forskjellen mellom latex maling og beis?
 • DIY bad dekorere
 • hvordan woodwash kjøkken og bad skap
 • Slik flis rundt et bad vindu
 • hvordan bygge en enkel datamaskin arbeidsområde
 • feng shui dekorere tips til soverommet
 • god maling farger for kjelleren
 • landet primitive dekorere ideer
 •