gardin fold stiler

gardin fold stilerGardiner stiler kan være alt fra tilfeldige, egnet for et barns lekerom, til ekstremt sofistikert, slik som de som hang på en formell spisestue. Hvordan formelle gardinene er svært avhengig av to faktorer-stoffet og behandlingen på toppen, eller posisjon, av forhenget. Fold er et alternativ for overskriften. Plisserte gardiner er generelt mer formelt enn unpleated.

Fransk eller Pinch Pleats

fransk eller klype folder er egnet for lett-til middels vekt stoffer. Å konstruere klype folder, la toppen av teppet rå, brett det over ca 1 /2 cm og brette stoffet inne i panelet. Trykk og søm. Fest deretter snev pleater tape til baksiden av teppet, søm alle fire sider, men la åpne nederste endene av lommer der draperiet krokene vil bli plassert. Samle overskriften å gjøre tre små folder og sett tredelt draperi kroker i de tre lommene. Skip en lomme eller to og gjenta til du har nådd slutten av gardinen panelet.

Box og omvendte Box Pleats

Box folder krever et ganske tynt stoff fordi de er konstruert av flere lag med stoff som er sydd sammen for å danne lange rektangler. Box folder skape et skreddersydd utseende. Å gjøre dem, finish på toppen av panelet, og deretter, på innsiden av panelet, gjøre fem merker (nummerert fra 1 til 5) 1 cm fra hverandre, med mark 3 indikerer sentrum av boksen fold. Bring merker 1 og 5 til sentrum på mark tre. Fold punktene 2 og 4 under panelet bort fra sentrum. Sy tvers over toppen av fold og trykk den flat. Bestem hvor langt fra hverandre du vil at boksen folder som skal (7 inches fungerer bra) og fortsette å gjøre folder langs toppen av panelet. Sy bunnen av folder når du har fullført panelet. For å gjøre en invertert boks fold, følger du samme fremgangsmåte, men merker høyre side av panelet.

Pencil Pleats

Blyant folder gir et minimalistisk, ryddig se til toppen av gardiner. Blyant folder er best laget med blyant pleater tape. Fullfør de fire sidene av gardinen panelet, så pin blyanten fold tape over toppen av panelet. Catch de tre ledningene på venstre side av tape og knyt dem sammen. Sy pleater tape til teppet panel på fire sider, og mellom hver lomme, være forsiktig med å fange de tre ledningene på høyre side av båndet. Trekk jevnt på de tre ledningene til høyre helt til overskriften er riktig bredde til å gå over halvparten av bredden på vinduet. Fordel folder jevnt og feste settet av tre snorer på høyre side av panelet. Tack det knyttet bånd på begge sider til baksiden av gardinen slik at de ikke vil vise. Sett draperi kroker og henger panelet

Goblet Pleats

Goblet folder fungerer best for gardiner laget av tunge, fancy stoffer -. Eksempel brokade. De er den mest fancy alternativ for folder og er best brukt til gardiner der den øverste dekker bredden av vinduet, så de trenger ikke å bli trukket sammen eller åpnet. For å gjøre goblet folder, syr et stykke rullebook "4 inches bredt over toppen av gardinen panelet. Merk av avstanden til folder med pinnene satt inn vertikalt. Den folder bør være ca 5,5 inches bredt og arealene skal være den samme. La en halv-plass på hver side av panelet. Juster målinger for å passe den nøyaktige størrelsen på panelet. For hver fold, plasserer du feil sider av stoffet sammen og sy en vertikal linje med masker går fra toppen av stoffet til bunnen av "rullebook. Deretter med panel vendt opp og folder mot deg, samle bunnen av fold i tre små seksjoner og sy (for hånd) delene sammen i bunnen av "rullebook. Knip hver side av fold sammen øverst og hånd-sting på plass. Du har nå et beger-formet fold som du kan ting med papir slik at de holder sin fylde. Legg ledningen sløyfer nederst i folder, knapper eller annen pynt. Heng gardinene hjelp draperiet kroker spesielt designet for overskrifter som bruker rullebook ".

Andre artikkelen

 • hvordan å male billig skap
 • persienne ledningen reparasjon
 • strand hytte tema soverommet dekorere ideer
 • hvordan å male tre vinduer
 • kjøkken belysning regler
 • moderne kjøkken farge ideer
 • hvor å endre belysningen
 • rustikke bad dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere et daghjem i en ettroms leilighet for en ny baby
 • hvordan du kan dekorere et bad billig
 •