flislagte bad ideer

flislagte bad ideerFliser i bad gir både atmosfære og funksjonalitet med ekstra farge og impregnering. Baderomsfliser spenner fra skifer til glass til marmor og kan komme i en rekke farger. Ved bruk av flis på badet, finne farger som er beroligende. Start alltid med myk beige eller krem farger siden disse er generelt den mest beroligende farger. Prøv å legge ekstra farge med aksent fliser, møbler eller andre utsmykninger. Male veggene nyanser av flisene.

Glass Flis

Glass fliser kan enkelt brukes på både gulv og vegger. Bruk en blanding av lys blå, havet grønne og hvite små fliser i forskjellige mønstre i dusjen områder for å skape et fossefall effekt, bunnen skal være mørkere blå fliser blandet med litt lysere blå fliser. Disse fliser bør ha en høy-gloss finish å gi dem en glitrende kvalitet, spesielt når vannet treffer dem. Kjøp fliser på netting som allerede har et variert mønster for enklere installasjon. Bruk krom inventar med hvite baljer og rammeløse speil med skrå kanter for å fortsette temaet. For en moderne bad, bruke jorden tone glassfliser som dyp røde og brune å lage en asiatisk stil. Legg lyse rødt aksent brikker for å skape interesse og henge spor belysning i røde og hvite. Se etter kvadrat vasker og toaletter enten i hvitt eller dype brune å utfylle utseendet.

Marble Tile

Marmor fliser gi gammeldags utseende med varig kvalitet. Alltid kjøpe ekte marmor siden kornene vil ha en naturlig virvlende mønster og farger vil ikke være ensartet. For en utendørs følelse, bruk grå marmor med mørke og lyse flekker og fliser på hele rommet med det. Bruk en lysere marmor på synker for kontrast. Bruk lite lys scones i rustikk eller minimalistiske former og installere små speil uten rammer så den vil ikke avlede oppmerksomheten fra marmor. For en mer elegant utseende, bruke krem-farget marmor med rødlige eller brunlige swirler og flis tre fjerdedeler av badet. La siste kvartal uten marmor og male det en fersken eller lys brun skygge. Ramme speil lange ut med små hvite rammer eller legge Grecian Steeples til toppen for en gammel følelse.

Slate

Skifer er en naturstein som varierer i farge fra dype rødfarger til iriserende greener til sølv. Slate trenger en solid sealer for å beskytte den mot vannskader. Bruk varierende tynne (ca 1 til 2 inches tykke) skifer rundt en innfelt, lyse badekar. Bruke større, rektangulære skifer på trinn og gulv rundt karet. For dusj, bruke høyglans skifer med små, svarte iriserende stykker som aksent fliser og lage interessante mønstre blande skifer med aksent fliser. Bruk kobber kraner og dørhåndtak å utfylle skifer farge og installere et klart glass dør som ikke vil avlede oppmerksomheten fra slatef.

Andre artikkelen

 • Slik stain eik skap til å være mørkere
 • teen rosa og oransje soverom ideer
 • hvordan du kan dekorere med gulv puter
 • moderne vegg maling farger
 • Slik Refinish en sammensatt recurve bue
 • hvordan måle for eyelet gardiner
 • hvordan du kan dekorere utendørs verandaer
 • bad benken fliser ideer
 • cowgirl barnehage ideer
 • hvordan å fikse chimes på en gammel klokke til å sammenfalle med riktig tid
 •