flere vindu behandling ideer

flere vindu behandling ideerFlere vinduer skaper vindu-behandling utfordringer. Noen multipler har to fungerende vinduer på hver side av en nonfunctioning vindu. Noen ganger er det flere vinduer ved siden av hverandre eller svært nær, noe som gjør individuelle behandlinger tungt og rotete jakt. Karnappvinduer en utfordring ikke bare fordi de er multipler, men også fordi de ligger i vinkel. Uansett type av flere, er det vinduet behandlinger som vil bringe ut av deres skjønnhet.

Bruk gesimser

Når flere vinduer blir behandlet som én, vil en gesims bringe enhet til behandlingen. Det spenner over lengden på alle vinduer og er fortsatt i ro, fullføre effekten på et enkelt vindu. Draperier under gesimsen skal åpne og lukke som om de dekket en stor vindu, med åpning i midten eller tegningen helt til side. Gesims kan være laget av samme stoff som gardiner eller offset et mønster med en solid farge.

Frame en Middle Window

Hvis det er smale vinduer på hver side av en enestående plate vindu, er de ikke behov for se gjennom. Disse smale sideglass kan være imponerende rammer for den sentrale vinduet hvis de er dekket med franske gardiner som er bundet i midten horisontalt. En annen måte å kle disse nonfunctional vinduene er å erstatte standard glass med farget glass eller etset glass. For et mye rimeligere alternativ, oppnå samme effekt med dekorative filmer. De kommer i mange smarte og vakre design som forbedrer flere vinduer.

Legg Skodder

Plantation skodder er populære valg, og når de er koblet til flere vinduer de oppretter ett fokus med sine rene, skarpe linjer. Disse vinduet behandlinger er hengslet og kan åpnes og lukkes etter behov personvern. En annen id¨¦ langs dette temaet er å bruke solid skodder i stedet for louvered seg. Disse kan være en farge, et mønster, eller de kan danne et entall bilde når alt stengt på en gang.

Bruk Frittstående Screens

En av de beste måtene å behandle flere vinduer, er å avstå fra å behandle dem . Ofte et rom ser best ut uten vindu behandlinger i det hele tatt. For personvernet, vurdere en frittstående trifold skjermen. Disse kan settes foran ubehandlede vinduer ved behov, og plassert til side når det ikke trengs, å la solskinn i. Avhengig av resten av innredningen, kan skjermen være så enkelt som et tre og rispapir skjermen, eller det kan være dekorert i noe moderne, abstrakt eller tradisjonelle. En glanset ibenholt er trifold dramatisk mot hvite ubehandlet vinduer.

Behandle Transom eller La Plain

Noen flere vinduer har akterspeilet rutene over standard vinduer, og noen av disse akterspeilet vinduene vises i paneler som skaper en bue over bredden av vinduene. Ofte disse kan stå ubehandlet fordi de er så høye at de ikke forårsaker personvern problemer. Imidlertid, vil de legge en spennende dimensjon til vinduene nedenfor dersom de blir behandlet som den smale nonfunctioning sidevinduene var: Bruk farget eller etset glass eller bruke en film som vil utfylle vinduene under. Gardiner som fester øverst og nederst på hver av akterspeilet rammer kan være ganske også.

Andre artikkelen

 • baderomsveggen design ideer
 • hjem design ideer for maling
 • døren og lukker farger
 • cool taket ideer
 • hvordan å male linoleum counter topper
 • baby barnehage bilde ideer
 • DIY hengende lamper
 • lands kjøkken benken ideer
 • hva er en full spektrum lyspære?
 • design grunnleggende for bad
 •