designløsninger for kjøkkenet

designløsninger for kjøkkenetEt kjøkken som blir brukt til mer enn bare oppvarming take-out er nesten alltid et kjøkken som kan bruke noen design hjelp. Maling farger, materialer, oppbevaring, rot, tilbehør og trafikkmønstre bør være en del av noe oppussing planlegging. Gjenvinning gamle ting gjør underverker --- resirkulering hele kjøkkenet kan være ganske effektive, også. Men løsninger til mindre enn perfekt kjøkken kan være beskjedne og kosmetiske og fortsatt ha en stor innvirkning.

Enlightened Trafikk Flow

Selv en flott kjøkken fungerer bedre når trafikkmønstre og den generelle lyset blir tatt hensyn til. A. B. Chao, en California designer, tok en veldig bra gammeldags kjøkken med perioden farger, malte vegger bord, stikke ut tellere og gamle tinn tegn, helt til en elegant og moderne flow-gjennom rommet. Det nye kjøkkenet er alt hvitt og lett å rengjøre. Den rotet med hengende gryter og panner og motvirke apparater er nå plassert i skap, ute av syne. En klassisk L-formet counter er kuttet ned til åpne rommet mer og laminat mot toppen og flere vasker ble omsatt for en plate av marmor og en enkel bred vask. Gamle anheng er lamper nå lyse hvitt globuser som spretter lyset av hvitmalt gulv og skinnende hvitt kabinett ferdig. En hvit flis benken definerer videre det viktigste arbeidsområde og en bredere slakter blokk-og stålarbeider øya er en elegant erstatning for en mager Formica og krom øya. Bein av kjøkkenet og den gamle ovnen oppholdt det samme, men endringene skaper en bedre arbeidsplass og mye mer lys.

Gjøre godt, Look Good

Recycle et kjøkken for å hjelpe miljøet, sinnet ditt budsjett og oppfinne noe fengslende og original. Mark og Sally Bailey på Baileys Home and Garden anbefaler å bruke gamle skodder som kjøkken skap dører. Hvis kjøkkenet er en komplett redesign, kan det skap være skreddersydd for å passe på skodder. Ellers skoddene kan bli beskåret for å passe den eksisterende skaprammer. The Baileys også som en trekonstruksjon pall som en vegghengt plate rack, med bøyd spiker for å holde platene på plass. Gamle franske syrlig og pudding bokser gjør anheng attraktivt lamper for belysning av et verk counter eller kjøkkenbord. Samsvarer tre stoler på mindre enn perfekt brukt tilstand kan være malt i lyse farger for en spise-i kjøkkenet.

Sanity Savers for Leietakere

Leietakere har den doble problemer av en dårlig utformet kjøkken de ikke kan renovere. Noen tips for å fikse opp et kjøkken du kan leve med kommer fra Austin arkitekt Cindy Black. Fjern dørene fra gamle, lite tiltrekkende øvre skap i et trangt kjøkken for å skape illusjon av rom. Organiser retter og andre lagrede gjenstander forsiktig i hyllene. Lys opp en kjedelig kjøkken med gjenstander du kan ta med deg når du flytter. En vegg klokke fra en museumsbutikk, til vakre oppvaskhåndklær dekke et uinspirert håndkle bar, en uvanlig krydderhylle eller en herlig laminert plakat kan transformere rommet. De-rot kan være en livredder for en leietaker. Alle gadgets som venter på at "en dag" kjøkken med masse skap, hyller og en egen anretning bør sees med en kald øye. Selger det som ikke blir brukt frigjør ofte opp plass og litt penger for de nye parabolen håndklær.

Andre artikkelen

 • hvordan å male en glassfiber peis
 • skapet ideer for gamle boliger
 • moderne benken ideer
 • john deere baby room ideer
 • ideer for å gjøre vinduet behandling valances
 • net gardin ideer
 • baderomsveggen flis design ideer
 • hvordan du kan dekorere en gjest soverom og bad
 • ideer for å dekorere et hjem studierom
 • kunstverk display ideer
 •