baby boy room dekorere ideer

baby boy room dekorere ideerModerne gutt barnehager har mange flere alternativer enn barnehager i fortiden. Nesten hvert tema tenkelige er tilgjengelig som en komplett pakke rom. Dette kan gjøre dekorere en gutts barnehage enklere og hardere enn tidligere. Disse pakkene kan bli for dyrt for noen foreldre, men det er en enkel sak å ta noen elementer fra den pakken dekorasjoner og utvide dem med hjemmelaget muligheter til å utvikle en barnehage som vil vokse med sønnen din.

Sengetøy

En av de enkleste måtene å bygge en baby gutt soverommet er å starte med et sengetøy valg. Alle andre farger og dekorative ideer kan stamme fra farger og mønstre som finnes i sengetøy. En ting å huske når du velger senger er at gutten bare vil forbli en baby for ca 3 år. Etter det, vil rommet må være tilrettelagt for et eldre barn. Det er best å bruke farger og temaer i rommet som vil vare utover barnet årene. Primærfargene, lastebiler, båter og rom temaer er tilpasningsdyktige for babyer og eldre gutter.

Farger

Velg om tre farger til å dekorere med. Hvis du sengetøy er stort sett én farge, velg så noen av de uthevingsfarger i dette mønsteret til å bringe til liv i andre deler av rommet. Du ønsker ikke veggene å være den samme farge som dominerer fargen i sengetøy hvis mulig. Hvis du velger å male veggene en dristig farge, vurdere maleriet bare en vegg som en aksent farge, snarere enn hele rommet. Dristige farger kan overvelde et lite rom.

Temaer

Det er mange temaer å velge mellom for baby barnehager. Temaer basert på populære figurer som for eksempel Disney tegn eller andre tegn filmen er en vei å gå. Mange butikker tilbyr komplette rom pakker basert på populære figurer. Andre tema basert på sport, båter, lastebiler, mellomrom, safari eller til og med pirater er tema pakker som er lett tilgjengelig. Du kan også basere et tema ut av en farge eller et mønster, som for eksempel blå eller rutete.

Innlemme Leker

Babies generelt har en masse leker. Disse lekene kan bli innlemmet i dekorative temaet. Babyer bør ikke leke med utstoppede leker til de er minst 1 års alder, men mange gave-givers tilbud utstoppede leker til babyen gutter. Disse lekene kan plasseres på hyller eller kommoder som en del av temaet. Riding leker kan bli omdannet til knutepunkter. En hylle full av baby leker arrangert kunstferdig kan bli et midtpunkt for rommet.

Andre Dekorasjoner

Velg andre dekorasjoner basert på temaet og fargene i rommet. Hvis du er hendig med en pensel, vurdere maleri lerreter å dekorere barnerommet. Dette er moro, og også er mye billigere enn å kjøpe barnas veggen kunst. Du kan også gjøre tre bokstavene som utgjør barnets navn og heng dem på veggen.

Andre artikkelen

 • hvordan måle for gardiner og persienner
 • hvordan å lage en 3-d hjort art plakat
 • hvordan å fullføre tapet
 • hvordan du skal male MDF lister
 • Hvordan installere glass hyller i et baderom
 • hvordan du kan dekorere med vindu gardiner
 • tema ideer for spill rom
 • hytte dekorere tips
 • DIY gulv maling
 • baby room temaer for gutter
 •