billige gulv alternativer

billige gulv alternativerGulv ofte setter tonen for et rom, men det kan bli en dyr investering for huseiere. Hvis du er på et budsjett, kan det være stressende å prøve å finne akkurat den rette materialet til en pris du har råd. Men du kan finne rimelige miljøvennlig resirkulert alternativer, samt high-end produsert tre og andre materialer, tilpasset ditt budsjett.

Reparasjon Eksisterende Wood

Snarere enn å kjøpe nytt gulv, kan du kanskje til å kreve tilbake det du allerede har. Mange historiske og noen nyere boliger har tregulv som har blitt dekket med teppe eller er utdatert. Ved å leie en anstendig slipemaskin og bruke en liten albue fett, kan du gjøre om de fleste gulv og oppdatere dem til dine standarder. Bare dra opp teppet, fjerne spiker og stifter og sand i tregulv. Du valg av flekker er nesten ubegrenset, så bare gå din lokale Oppussing historie og velge en farge som passer din innredning. Gjenopprette opprinnelige gulv opprettholder en original stemning og gir en unik karakter til gulvet. Embrace feil, og nyte den historien som de representerer.

Cork

Opprinnelige på den iberiske halvøy i Middelhavet, gir korkeik en tykk og svampete bark som, i forrige århundre, har utviklet seg som high-end gulv . Trær som vokser kork vokse i århundrer og høstes hvert niende til 15 år, som gir en miljøvennlig og bærekraftig alternativ. Varm og motstandsdyktige mot slitasje, kan kork opprettholde sin farge og form i lengre perioder. Som gulvbelegg er det laget i mer enn 70 farger og stiler, noe som gjør det variert og en enkel dekorative valg. Cork gulv gjenoppretter fra bulker, er slip-, mugg-og brannsikre, vedlikeholder og en behagelig temperatur i ekstrem varme eller kulde. Ideell for kjøkken, bad og stor trafikk, er den tilgjengelig i flytende paneler eller lim-brikker.

Marmoleum

Opprinnelig produsert i England i 1860-årene, er Marmoleum gjør et comeback og er fortsatt en lav-kost alternativ for gulv. Produsert av linolje, er materialet øko-vennlig og svært fornybar. En svært holdbare gulv produkt, er Marmoleum fuktbestandig og har anti-statiske egenskaper som hindrer støv samling, noe som gjør den ideell for allergikere. Materialet har antibakterielle egenskaper, og med riktig vedlikehold, kan vare i mange år, selv i områder med stor trafikk. Materialet leveres i pre-ferdige klikk-lås plankene i 18 farger eller konvensjonelle lim-ned rutene i mer enn 100 farger. Du kan bestille tilpassede innfellinger og grenser, så vel.

Andre artikkelen

 • Slik flekken kjelleren betong
 • kreative hjem dekorere prosjekter
 • møbelstoff alternativer
 • moderne draperi ideer
 • hvordan du oppretter en seng baldakin med chiffon
 • hvordan gjøre små soverom vises større
 • soverom og bad ideer
 • ideer for å snu en garasje i et soverom
 • 3d interiørdesign programmer
 • hva er fordelene med Nikken magnetiske madrassen?
 •