ideer for en garasje leilighet

ideer for en garasje leilighetDin garasje leilighet kan ha alle bravur og Verve i en penthouse-suite hvis du nærmer deg innredningen som om dekorere en upscale loft i stedet for en liten leilighet over garasjen. Se etter eklektiske stykker av møbler, bruk nøytrale veggen farger og mørke aksenter å lage din lille leiligheten har big-time stil.

Stil over substans

Bestem den stilen du prøver å oppnå før dekorere. Ønsker du en tradisjonell eller moderne utseende til leiligheten din? Vet ikke? Riv bilder fra blader av utseende du liker og re-opprette dem i rommet ditt. Mens du er sikkert fritt til å mikse og matche stilen familier, ikke ha det ene eller det andre dominerende rommets generelle utseende gir inntrykk av at det er ingen stil i det hele tatt.

Bruk noen store møbler i din lille leiligheten i stedet for en mye mindre stykker for å gjøre rommet ser større. Vær forsiktig at store møbler er riktig størrelse for rommet. Gjestene skal ikke måtte snu på siden for å navigere rundt i leiligheten. En stor sofaen med et glass salongbord og en overdimensjonert anlegg skaper en glatt og sofistikert utseende.

Windows Walls

Vurder å bruke de mest minimale vinduet behandling du kan for å fortsatt opprettholde personvernet. Garage leiligheter tendens har få vinduer for å få inn lys og luft. Som et resultat, kan de virke mørk og hule-aktig. Se etter hagesaks eller skodder eller persienner som du kan åpne for å la solen skinne i.

Lag din lille leiligheten ser store ved å male veggene nøytrale nyanser av lyse farger som beige. Hvis du ønsker å få inn litt farger, velge å male en vegg kontraktsmotpart farger som rød til å uttale seg. Color kan også brukes til å definere grensene for et bestemt område av leiligheten som kjøkken. Koordinere fargen på dialekten tilbehør som vindu behandlinger, kaste puter eller setetrekket å gi hele plassen en trakk sammen titt.

Gartner

Ikke overse landskapsarbeid som fører opp til garasjen leiligheten. Landskapsarbeid er første og siste inntrykk en besøkende vil gjøre om ditt hjem. Hvis du har en liten flekk med plen, holde den velstelte og vurdere å plassere en bistro sett utendørs, dersom plass er tilgjengelig, for å utvide stua. På et minimum, for å plassere fargerike sommerblomster som Impatiens eller Petunias i store, fargerike potter opprette en container hage for å hilse på gjestene og tilby deg noe mer å se på enn baksiden av en annens hus.

Andre artikkelen

 • Vedovnen dekorere ideer
 • funky soverom ideer for en tenåring
 • design ideer for hytter
 • barnas lekerom lakkfarger
 • lite bad ideer og planer
 • hvordan du kan dekorere med persiske tepper
 • gjestebad ideer
 • soy stearinlys gjør problemer
 • DIY teksturering drywall
 • ulike typer belysning
 •