hvordan å matche limegrønn 1950 baderomsfliser

hvordan å matche limegrønn 1950 baderomsfliserMatchende en lime green 1950 bad flis (eller noen retro farge for den saks skyld) kan være frustrerende og tidkrevende, men det er fullt mulig. Du må kanskje veie tid og forskning involverte først for å se om det er noe du ønsker å forfølge. Det er veier tilgjengelig for å hjelpe deg å finne erstatninger, og moderne innredning varehus som tilbyr moteriktige 50-talls farger

Du trenger:. .
Shard eller eksisterende fliser
Notebook.
Pen.
Internett-tilgang.
Digitalkamera.


en.
Undersøk eksisterende ruten for å se om du kan finne en modell eller gjøre nummer, eller navnet på produsenten. Dette kan hjelpe deg i søket.
To.
Ring eller besøk flis butikker og Oppussing sentre nær deg. Målet ditt er å se om de bærer noe i limegrønn tiden i deres katalog eller om de tilbyr noen form for fargetilpasning tjenester. Hvis du vet merke og modell, kan du be om et kryss-farge sjekk. Spør en masse spørsmål som de kan vite av en spesialist som kan hjelpe deg. Det det svært lite sannsynlig å finne en original flis laget av samme produsent, men noen ganger eldre jernvareforretninger som har vært i bransjen i år kan ha uåpnede bokser i sine loft eller kjeller, bare venter på å bli funnet.
tre.
Oppsøke og evaluere lokale kamper om noe lignende er funnet. Color er av største betydning, så hvis feltet matcher ColorWise men du er usikker på tykkelsen, ikke gretten. Du kan gjøre mindre tykkelse endringene ved hjelp av hjemmelagde remedier. Hvis for tynn, prøv en vanntett bakside av mesh, wire eller fugemasse til flis er tykk nok til å sette på plass. Hvis for tykk, sand baksiden lett å fjerne litt tykkelse. Hvis flis er funnet i dette trinnet, sørg for å kjøpe noen så du har statister.
fire.
Consult Internett. Det er mange flis butikker og antikke jernvareforretninger som gjør fargetilpasning som kan være utenfor din lokale områder. Du må kanskje ta nøyaktige bilder med et digitalt kamera og sender til noen online forhandlere for å se om de kan matche noe i deres katalog. Som retro farger er "in" igjen du kan bare være på hell. Også søke etter nøkkelord som "retro fliser," moderne fliser, "eller" retro bad flis "som noen nettsteder tilbyr nå en linje av moderne 1950 fargene i deres katalog.
Som en siste utvei, noen selskaper tilbyr skreddersydde-farget, spesielt laget fliser. Dette er veldig dyrt, og du kan bli pålagt å plassere en minimum bestilling og du vil ende opp med et overskuddslager av flis

Tips og advarsler


 • Hvis du er. tvunget til å betale oppover på $ 30 for en matchende farge fliser, kan du velge å gjøre "økonomisk mønster styling" på badet. Holde opprinnelige limegrønn, fjerne enkelte brikker for å skape et mønster, erstattet med nye økonomiske fliser i en vekslende farge (for eksempel en lime og rosa bad hvor du kompensere med rosa håndklær og tropisk dekor). Et annet eksempel kan være lime og svart for en mer dramatisk effekt. Dette "mønsteret styling" vil være enklere, mindre tidkrevende og mer kostnadseffektive i det lange løp.
 • Når du sender digitale bilder for innledende kravene, sikre at når en kamp er funnet, sender du en delt eller del av eksisterende flis for den ferdige matchet erstatning. Ellers kunne det digitale bilde farge bli forvrengt på den andre enden, og du kan ende opp med en flis en nyanse av.
 • Andre artikkelen

 • Hvordan velge maling farger for bad forfengelighet
 • et luksuriøst bad renovering guide
 • cool skolen bad ideer
 • bad walk-in flislagt dusj ideer
 • bad ideer for en mannlig
 • land bad ideer med dusj
 • hvordan finne den rette bad speil
 • clawfoot badekar dekorere ideer
 • bad fixture gjenvinning
 • hvordan å designe en badestamp rom
 •