cool skolen bad ideer

cool skolen bad ideerNår folk flest tenker på skolen bad de trylle tanken om en skitten, snusket sett med boder kanskje i en desidert unattractive avocado eller mintgrønt. Du husker kanskje bad på skolen din som en mindre enn estetisk tiltalende sted å være. Dette er imidlertid ikke å være tilfelle. Det finnes en rekke måter å slå kjedelige gamle bad i hip, moderne rom fullt av hygiene øke enheter, miljøvennlige produkter og øye-tiltalende bilder.

Automatiserte enheter

Hjelp forbedre elevenes hygiene og ta skritt i retning redde miljøet ved å installere automatisk utstyr på badet. Auto-toalett, motion sensor vasker, automatisk dispensering såpe pumper og bevegelsesfølsomme håndtørrere alle tillate elevene å gjøre sin virksomhet hendene fri og dermed redusere overføring av bakterier fra en student til en annen. Disse verktøyene også sørge for at vann ikke står på, er overdreven bruk såpe motet og håndtørkeapparater blåse bare så lenge som nødvendig. Ved å installere automatisk utstyr i skolen badet, vil du ikke bare bidra til å forbedre helsen til studenter og miljøet, men også opprette en slank, teknologisk og moderne toalett anlegg.

Stall Talk nyhetsbrev

Slå restroom tid til kunnskapsoppbygging tid ved å plassere stall diskusjon nyhetsbrev på hvert bad stall. Installer rimelig plast rammer på innsiden av badet dører og jevnlig sted informativt lesestoff inn i dem. Denne praksisen er vanlig på stadioner eller konsertsteder der liknende rammer er ofte brukt for å bære reklame. I en skole, kan disse annonsene bli erstattet med helse og velvære relaterte faktaark, den nyeste utgaven av skoleavis og lister over gåter og vitser. Studentene liker å lese disse små godbiter, og plassering av denne lesestoff legger lysstyrke og spenning til de kjedelige badet innstillingen.

Mirror Meldinger

Gi elevene noe å se i speilet, annet enn refleksjon deres. Plasser meldinger på badet speil som elevene kan lese mens de vasker opp. Dette vil oppmuntre studentene til å bruke en større mengde tid å vaske hendene som vil bidra til å forhindre spredning av sykdommen i skolen. Selvfølelse bygging meldinger interessante miljømessige factoids gjøre store filer til skolen speil. Du kan enten ha disse meldingene permanent malt på speil, eller i stedet blande den opp jevnlig og la personalet eller en pålitelig gruppe studenter til å bruke vannløselig markører og jevnlig maling ny tekst på speilene.

Creative Painting Teknikker

Du kan slå bad vegger til en veritabel mini-museum ved å ansette noen kreative maleteknikker. Bruk dristige farger i hele badet, da disse fargene vil lyse rommet og fangst student. Også ansette hjelp av kunsten klubben eller lokale kunstnere, og be dem om å hjelpe gi ren badet noen pizzaz ved å male et veggmaleri på en vegg eller dekorere innsiden av badet boder. Hvis du virkelig ønsker å skape en minnerik toalett, kan du bruke faux maleteknikker og dekorere hver stall i en annen måte slik at badet brukerne til å føle som om de har gått inn i en tidsmaskin hver gang de besøker kommode. Paint en stall å likne en lys, solrik, vill-blomstrende eng, maling annet å se ut som om du er i en gammel verden slott komplett med grove, grå murstein og en Drawbridge exit.

Andre artikkelen

 • planer om å lage et bad vev holderen
 • hvordan velge nytt bad farger
 • hvordan å skjære et bad teppe
 • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
 • bad remodeling & design
 • bad walk-in flislagt dusj ideer
 • bad ideer for en mannlig
 • hvordan du feilsøker et bad forfengelighet lys
 • et luksuriøst bad renovering guide
 • bad fixture gjenvinning
 •