planer om å lage et bad vev holderen

planer om å lage et bad vev holderenToalettpapir holdere er utmerket for å dekke eller erstatte en vev boksen. Når du kjøper vev, du bare har et par alternativer for farge og design av boksen, og det ofte ikke samsvarer med eksisterende bad innredning. Du kan løse dette problemet ved å lage ditt eget toalettpapir holderen og endre den hver gang du endrer på badet temaet

Forberedelse

Når du gjør et bad vev holderen, må du holder med en størrelse boksen hvis innehaveren skal romme hele boksen. Du kan velge enten standard firkantet eller rektangel form. Hvis du planlegger å ta vev ut av boksen og plassere dem direkte inn i holderen, gjør holderen som helst størrelse og form du ønsker. Holde temaet badet i tankene vil hjelpe deg å velge en passende materiale. For eksempel, er en vattert holder fantastisk for en feminin dekor, og en tre vev boksen er utmerket i en mer maskulin setting.

Quilted Fabric Tissue Holder

Vattert stoff vevet holdere er vakre i nesten alle bad fordi du kan velge en stoff for perfekt matche de eksisterende bad nyanser. Fordelen med dette prosjektet er at du enkelt kan legge til detaljer som blonder eller buer bare ved å sy dem til innehaveren. Når du velger et stoff, vurdere konsistens og tekstur av materialet, fordi det vil hvile på vev boksen, stoffer som er for tynne tilbyr ikke mye form og du kan noen ganger se gjennom dem.

Du har et par alternativer for metoden der vattert innehaveren vil dekke boksen. Det første alternativet er å lage et deksel som beskytter toppen og sidene, men forlater bunnen åpen. Denne holderen glir over vev boksen, og har et hull i toppen for deg å trekke vevet gjennom. Det andre alternativet er å konstruere et lokk som dekker hele boksen. Du kan lage en åpning på siden for å skyve boksen i eller på bunnen for å sette boksen opp i holderen. En flat tetting element som borrelås er ideell for å holde boksen forseglet inni.

Wooden Tissue Box

Wooden vev bokser er perfekt for mannish temaet bad eller rom med tre elementer. Fordelen med å bruke trevirke er at det tar på den fargen du bruker, du kan bli flekker å matche rommet trim eller maling den og legge til tilpassede design. Holderen er beregnet på badet, så søk en vanntett glasur for å hindre at vann fra fordreining av tre og endre fargen.

Å gjøre en tre vev boksen har rikelig med rom for kreativitet, fordi du tar vevet ut av den originale esken og plasser den i tre holderen. Du kan gjøre det plassen med seks like sider og et hull i den avtakbare toppen for å få tilgang til vev, eller hvis du er kjent med å lage figurer i tre, kan du konstruere et objekt som passer rommets design.

Andre artikkelen

 • bad ideer for en mannlig
 • hvordan velge nytt bad farger
 • hvordan å skjære et bad teppe
 • planer om å lage et bad vev holderen
 • dusj og badekar ideer for et lite bad
 • rare bad ideer
 • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
 • bad fixture gjenvinning
 • hvordan finne den rette bad speil
 • bad walk-in flislagt dusj ideer
 •