et luksuriøst bad renovering guide

et luksuriøst bad renovering guideEt luksuriøst bad legger skjønnhet, stil og verdi til ethvert hjem. Hvis du tar dette veldig verdt prosjektet, må du huske på budsjettet, og det utseendet du ønsker, og være sikker på at du velger den rette entreprenøren til å gjøre jobben

Budget, Stil og Leverandøren

Et luksuriøst bad renovering begynner og slutter med penger, så det er svært viktig at du først starter med et budsjett på korrekt vurdere hva du ll bli utgifter. Et luksuriøst bad koster rundt $ 52 295 for arbeidskraft og materialer, ifølge en ny figur fra Remodeling magazine. Som en sammenligning, driver en mid-range bad for rundt $ 16,142.

Tenk om de viktigste funksjonene du skal erstatte, som gulv, toalett, badekar og dusj. Vurder å legge dobbel vask med benkeplater laget av materialer som granitt eller stein. Lighting renovering kan omfatte ikke bare nye kamper, men et nytt vindu eller et takvindu.

Bryt ned budsjettet ved å se på de elementene du vil bruke mest på badet, og sammenligne priser basert på merkevare og stil å se hva som er i din prisklasse. Se på magasiner og bøker som viser luksuriøst bad og noter stiler som passer din smak. Hvis et nedsenket boblebad jet badekar eller marmor tellere er veldig viktig for deg, vil du kanskje bestemme på rimeligere gulv.

En annen måte å finne det utseendet du ønsker, er å besøke modellen boliger i ditt område, noe som vanligvis har de nyeste oppgraderinger. Noen ganger realtors kan sette deg i kontakt med utbyggere som har gjort arbeidet, som kan være i stand til å henvise deg til anerkjente entreprenører som har jobbet for dem.

Intervju flere generelle entreprenører før du velger en. Dette er nøkkelen som vil ta din luksuriøst bad fra konsept til virkelighet, og det er viktig å finne en som vil gjøre godt arbeid, fullføre jobben i tide og holde seg innenfor budsjettet ditt.

Staten lisensiering Styret for entreprenører i California har tips for å ansette en contrctor, inkludert å få estimater skriftlig, sjekke lisensen for den entreprenøren med din lokale statlige lisensiering bord, bekrefter at han bærer arbeiderens kompensasjon forsikring for ansatte, og hva du kan forvente å betale som en ned betaling. Sjekk for å se hva staten krever for entreprenører å beholde sine lisenser. Når toalettet er trukket ut, din avløp eksponert, og dyre fliser blir kuttet i hjemmet ditt, vil du bli glad for å gikk til ekstra problemer.

Andre artikkelen

 • bad walk-in flislagt dusj ideer
 • hvordan velge nytt bad farger
 • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
 • bad makeover oppdatere ideer
 • rare bad ideer
 • planer om å lage et bad vev holderen
 • clawfoot badekar dekorere ideer
 • bad ideer for en mannlig
 • hvordan finne den rette bad speil
 • hvordan å skjære et bad teppe
 •