clawfoot badekar dekorere ideer

clawfoot badekar dekorere ideerDe første klo foten badekar ble laget helt tilbake i 1883. Støpejern kar ble brukt tidligere, men anses ikke ideelt å bruke fordi de var usikre og vanskelig å rengjøre. Så, i 1883 i praksis ble startet av enameling i støpejern badekar for å gjøre dem mykere, lett å rengjøre og bedre å bruke. Dette var hvordan den første klo foten badekar ble laget.
Overtid, teknologi, som jacuzzi jet bekker, har forårsaket den romantiske klo foten badekar å bli foreldet. Dette betyr ikke at du må kaste bort din gamle klo foten badet;. Du kan resirkulere den ved hjelp av kreative dekorere ideer

Herb Garden

En Klo foten badekaret er et ideelt sted å plante din matlaging urter. Planlegg hva urter du skal plante og flytte karet til et strategisk sted der du kan komme til urter når du koker. Like utenfor kjøkkendøren kan være en god plassering eller i forgården til å vise frem klo foten skjønnhet så vel som praktisk funksjon.

Fishpond

En måte å gjenbruke din gamle Klo foten badekaret er å gjøre den om til en fiskedammen. Dette ser nydelig over eller under bakken. Lukk dreneringshullet før du fyller badekaret med vann, planter og fisk. Hensiktsmessig størrelsen på fisk og planter du vil legge i karet til størrelsen på karet. Rumpetroll spiser larver og vil ta seg at myggen ikke vil rase. Legg til en liten fontene i badekaret for å holde vannet i bevegelse og legge visuell interesse og lyd. Den bevegelige vann vil også bidra til å holde myggen på avstand.

Møbler

Med heavy duty maskiner, kan du kutte klo foten i biter og lage et sett med stoler, et barns seng, en sjeselong eller en sofa som den ene i Holy's Golightly leilighet i filmen «Breakfast at Tiffany's" eller badekar Couch av Max McMurdo av Reestore. com.

Racing Machine

For å virkelig nyte nedlagte claw foten badekar, resirkulerer det ved å konvertere den til en racing maskin og bli en klo fot badekar konkurranse. Ifølge The Loyal Nanaimo badekar Society, ble denne konkurransen etablert i 1967 med 200 badekar syklistene som deltok på en 36 mil kurs i nærheten av Vancouver, Canada. The World Championship badekar Race foregår årlig. Hvis du aldri ikke får opp nerve til å bli med, vil din rase maskinen fortsatt ser ganske kul i barnas rom.

Giant Ice Bucket

Folk som kaster mange fester kan bruke en gammel klo foten som et groovy gigantisk isbøtte å holde brus, øl og andre drikker på is. Det ser kult og kan holde tonn (bokstavelig talt) av drikkevarer. Så, trenger du ikke å stoppe reveling å stadig fylle det med is eller drikke.

Restaurant Style Fisk og hummer Tank

Paint din klo mat med dype hav bilder og bruke det som en original hummer eller fisk tank for din restaurant eller hjemme. Det ser flott ut og holde fisk, krabber, hummer og reker i live til du har tenkt å koke dem.

Andre artikkelen

  • hvordan å skjære et bad teppe
  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  • clawfoot badekar dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • rare bad ideer
  •