bad ideer for en mannlig

bad ideer for en mannligAlle bruker bad, men menn har et rykte for ikke å bruke dem godt. Men med litt innsats og litt kreativitet, det er mange måter å gran opp en fyr bad og gjøre det til en flott plass . .

Renslighet

Ingen virkelig ønsker å bruke et skittent bad, så det første trinnet er alltid å rengjøre. Få en god all-purpose bad renere, svamper, hansker og et toalett børste. Et godt rengjøringsmiddel for noen fugemasse eller bygge opp i din dusj eller badekar er også et must.

Kamper

Barbering tar vanligvis en god mengde utstyr så sørg for å ha plass til det. En god forfengelighet bør ha nok plass til å lagre det meste av tingene dine, og vil gjøre hele rommet ser mindre rotete. Heng forfengelighet på om øyehøyde og sørg for å forlate en god plass mellom den og vasken, slik at rommet ikke føles trangt. For inventar, er ingenting bedre enn hvitt porselen til servanten og børstet rustfritt stål for kranen:. Enkel og elegant

Design

Tile er alltid en god idé for gulvet, da det er vanntett. Vekslende svarte og hvite fliser kan gi en elegant, klassisk utseende, eller lett farget beige fliser vil sette en nøytral tone. Hvis du har muligheten til å utforme veggene, kan trepanel låne rommet en robust luft. Hvis du går med et plaster eller stukk vegg, vurdere beroligende farger som blått, lys grønn eller gul.

Tilbehør

Selv om gulvet er forhåpentligvis vanntett, kan en dusj matte holde vannet fra å komme overalt og beskytte føttene fra kalde fliser. En liten benk oppbevaringsboks kan være godt å sette klær i å hindre et rot, eller du kan bruke den til å lagre håndklær. Håndklestativer er viktig, og du kan selv få et oppvarmet en for den ultimate komfort. Når plukke ut andre ting å ha på badet bruke din egen sans for stil, men en behersket elegant utseende (tror børstet stål og mørke farger) kan gjøre at du ser satt sammen. En god dusj dysen er nøkkelen: ikke for høyt trykk, godt vann utgang, og en avtakbar hodet kan gjøre rengjøringen enkel. Gadgets er stor (nesehår trimmere, hårtørrer, etc. ), men sørg for at du har nok plass til å lagre dem. Og alltid lager nok toalettpapir og såpe.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • bad ideer for en mannlig
  • hvordan å skjære et bad teppe
  • rare bad ideer
  • clawfoot badekar dekorere ideer
  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  •