rare bad ideer

rare bad ideerRare bad ideer kanskje ikke passer de flestes smak når i kommer til å bygge et bad, men de tilbyr unike muligheter for kreativ design. Hvis du prøver å lage sjokkerende bad som trekker kunder til virksomheten din, eller hvis du bare prøver å komme vekk fra vanlige interiør valg mens remodeling hjemmet ditt, er det ingen lov mot å lage en merkelig bad.

Bling Baderom Idé

Lag en merkelig bad som er glitrende, glitrende og full av skjermer av rikdom for en "bling" stilen. Bruk et toalett, vann kraner, vann håndtak, skuff håndtak, skuffer og skap dekket i klare rhinestones. Bruk metallisk gull for tellerne, vask, dusj og badekar. Dekk gulvet med gull torg innlagt med glitrende rhinestone chips. Hang en diamant eller juvel-themed dusjforheng fra en gyllen gardin stang og legge til noen matchende håndklær.

Cave Bad Idea

Realiser noen drømmer du måtte ha om å bo i en hule ved å opprette en merkelig bad med en hule tema . Bruk ekte eller imitert rock å dekke gulv, vegger og tak. Legg ekstra rock å gi rommet en avrundet, hule føler. Bruk stein i en litt lysere farge enn gulv for å lage tellere, vasker, dusjen og badekaret.

Legg litt treg foss funksjoner til nifs badet hulen for å gi den en "ekte hule" følelse. Prøv å installere en liten tut nær taket som drypper vann ned steinmuren og i vasken. Bruk faux skjell for kraner og håndtak. Bruk en vinranke-tema dusjforheng og matchende håndklær som aksent brikker. Legg noen potteplanter å gi grotten en jordnær stemning.

Crowded Bad Idea

Bruk diverse maling til å lage en merkelig badet for å leke med folks sinn og gjør dem svært ubehagelig. Du kan forlate alt på badet som det er, bortsett fra fargen på veggene. Male veggene en himmel blå med en tynn kant av gress grønt nederst. Dekke veggene med fargerike malerier i livet-størrelse mennesker som står i en folkemengde og stjernegalleri mot toalettet.

Monster Bad Idea

Bruk en monster tema å lage en merkelig bad som viser din sans for humor. to Paint, store, cartoonish øyne på front-siden av en hvit toalett kommode til å opprette et toalett monster. Plasser en rød sete og hvitt lokk på commode å lage monster munn. Sett en raggete, faux-pels matte på toppen av commode å lage monstre håret.

Legg noen endelige tillegg til å knytte sammen de monster temaet i rare badet. For eksempel, hang monster-tema håndklær og gardiner på badet. Bruk en monster-tema dusjforheng, bad mat, tannbørste holder og /eller såpe dispenser. Sett klore kroker på veggen til å henge håndklær, vaskekluter og gardinstenger. Legg noen monster masker eller male noen monstre å dekorere veggene.

Andre artikkelen

  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • hvordan å skjære et bad teppe
  • rare bad ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  •