hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger

hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade fargerChocolate farger fungerer godt i et bad for å gi den en følelse av ro og stillhet, men for mye av disse mørke toner kan jobbe mot deg og kveler din stil. Enten du er ute etter å pusse opp et eksisterende bad med varme toner skapt av en sjokolade fargevalg eller har en eksisterende bad innredet med brune farger som du trenger for å piffe opp, bruke en eller flere av disse forslagene for å legge litt liv til badet ditt space .

Du trenger:.
Baderomsutstyr
Paint.
Vanity.
Benkeplater.
Håndklær.
Mats.


en.
Velg et utvalg av Browns for å legge til dybde til spacet. Mørk sjokolade fungerer godt for trim og forfengelighet, mens lysere varianter på veggene og tellere vil forhindre at rommet blir for tung. På veggene med to toner, bruker du en mørk sjokolade på bunnen, balansert av en lysere farge på toppen.
To.
Paint mørk sjokolade vegger med lav glans finish. En flat matte vil absorbere alle lys, mens en lav glans vil bidra til å åpne badet opp.
tre.
Update baderomsutstyr, som såpe dispensere og tannbørste innehavere, med en kontrastfarge. Hvit tilbehør lysne mørke tellere og synker, mens mørke farger kompliment lysere tellere og synker.
Fire.
Kjøp brun, tan eller hvite håndklær for bruk i rommet ditt. Mens fargede håndklær er fine, har de en tendens til å forstyrre din sjokolade dekor for mye og ta bort fra den samlede effekten.
Fem.
Velg en farge for å legge til stil rommet ditt, men bruk den med måte. Teal, rosa, våren grønn og lys blå er alle gode valg. Finn ett med denne fargen å fokusere på, for eksempel et dusjforheng eller maleri. Finn noen små elementer av dekor, som vaser eller lys, til å koordinere.

Tips og advarsler


  • Ikke heng original eller verdifulle kunstverk i badet ditt. Fuktigheten i rommet kan føre til at den skjeve.
  • Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • hvordan å skjære et bad teppe
  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  • rare bad ideer
  •