hvordan å skjære et bad teppe

hvordan å skjære et bad teppeTilpass badet ditt ved å velge et teppe som passer stilen og størrelsen på badet. Mange cut-to-fit bad tepper er nå tilgjengelig på markedet, konstruert for enkel trimming med en skarp saks. Teppe rester kan også brukes, men er underlagt slitasje og ofte ikke egnet for bad fukt forhold, de er heller ikke vaskes i maskin. Du kan kutte et teppe til å passe ditt baderom ut av en rest eller en cut-to-size teppe som du velger

Du trenger:.
Innskriving eller skoleavisa.
Tape.
Black markør.
Blyant.
Kaffe kan.
Teppe eller rest.
Sharp saks.
. . Carpet eller X-Acto kniv


en
Lag et teppe mal av ark med å skrive papir, tape dem sammen for å dekke lengden og bredden på størrelsen på Badet området du har tenkt å dekke. Hold kantene rett når taping papiret sammen. Legg malen på badegulvet å sikre at du har riktig størrelse for det området du har tenkt å dekke.
To.
Få avrundede hjørner på teppet din (om ønskelig) ved å utnytte den runde del av en stor kaffe kan. Legg kan innsiden av et kvadrat hjørne av malen. Når du er fornøyd med formen og størrelsen på hjørnet, spore den.
Tre.
Kapp rundet hjørnet ut av papiret til å bruke som en mal for de andre tre hjørnene.

fire.
Trace de tre andre hjørnene av malen ved hjelp av papiret brikken du klippe fra første hjørnet av malen. Line opp kantene nøye for nøyaktighet.
Fem.
Skjær ut de andre tre avrundede hjørner på malen. Legg malen igjen ned på badegulvet for å sikre det riktig passer det området du har tenkt å dekke.
6.
Kjøp en cut-to-fit teppe eller bruke et teppe rest som er 2 inches større i både lengde og bredde på teppet du har tenkt å kutte ut.

7.
Slå cut-to-fit teppe eller levningen over slik at undersiden vender opp. Plasser malen på undersiden av teppet, sentrering det i midten.
8.
Tape malen på matte eller teppe rest og spore disposisjonen med en mørk merkepenn på undersiden av teppet. Fjern malen.
9.
Bruk et teppe kniv til å skjære ut omrisset. En skarp saks fungerer også godt for cut-to-fit tepper, som de er designet for enkel kutting. Teppe rester bør kutte med ett teppe kniv.

Tips og advarsler


  • Påfør to lag med en nonskid belegg på baksiden av teppet med en pensel hvis teppet du har kjøpt ikke har en bakside på det. Velg et belegg som kan vaskes i maskin, slik som SAF-T-BAK, hvis du ønsker å være i stand til å hvitvaske din teppet i fremtiden.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å skjære et bad teppe
  • bad makeover oppdatere ideer
  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • rare bad ideer
  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  •