bad makeover oppdatere ideer

bad makeover oppdatere ideerEt bad er det dyreste rommet å pusse i hjemmet i tillegg til kjøkkenet. Det er også et rom som vil gi en stor avkastning i videreselge verdi. Hvis du planlegger å renovere en datert bad, vurdere surround stil, dusj og badekar, countertop, gulv, og tilbehør som lys og tappekran sett. Alle disse kan gi deg et vakkert, oppdatert bad.

Style

Den valgte stilen for en ombygd bad vil i stor grad avgjøre de fleste av de andre valgene. Stiler å vurdere er moderne, tradisjonelle, country og moderne. Det er også mulig å velge en stil som er temabasert. For eksempel, hvis du ønsker en orientalsk eller en tropisk utseende, velger materialer, farger og innredning som vil gi deg det bestemte ser

Benkeplater og Vasker

Alternativer for countertops inkluderer granitt;. Fremstilt kvarts, som er en etterligning av de høyere-end countertops (granitt, kalkstein eller marmor) og er trolig å klø, keramiske fliser eller stein, og fast overflate, som er laget for å se ut som naturstein. Vasken som du vil sette den countertop kan være innfelt (satt inne i telleren) eller et fartøy (sett på toppen av countertop) og begge kommer i en rekke farger, former og materialer. Du har også mange en pidestall vasken, som er et frittstående vask uten forfengelighet og benkeplaten. Sokkelen vasken er et alternativ å vurdere når plassen er begrenset.

Flooring

Det er mange alternativer for gulv når man over et bad. Disse alternativene omfatter laminatgulv, skrallende-n-stick vinyl fliser, VCT (vinyl sammensetning fliser), keramikk eller porselen fliser, og naturstein fliser. For å øke verdien av hele hjemmet, ved hjelp av keramikk, porselen eller naturstein fliser på badet er veien å gå. Og mer spesifikt, kan naturstein fliser betaler for seg i slutten og er vanligvis verdt den ekstra kostnaden. Fullfører installasjonen selv kan spare deg en stor sum penger. The Home Depot og andre store boksen hjem forbedring butikkene tilbyr gratis fliser klasser i helgen og er vel verdt tiden investeringen.

Badekar, dusj og Surround

Det er her pengene kan enten være godt brukt, eller rett og slett bortkastet . Et bad er makeover ikke komplett uten å fjerne den gamle porselen stål badekar og erstatte den med en dyp, badekar med avslapning badekar som vil tillate deg å gjøre ditt nye bad en destinasjon og et tilfluktssted. Få surround er materialer som attraktive, holdbart og enkelt å ta vare på som keramikk, porselen eller naturstein fliser. Ikke glem å tette fliser og fugemasse for å holde dem vakre i årene som kommer. Finn badekar og dusj maskinvare som matcher forfengelighet inventar som et sett. Dette vil binde de to områdene sammen og effektivisere utseendet på hele badet.

Lighting

Lighting kan redde eller ødelegge et bad makeover. For lite lys, eller lys kilder i alle de gale stedene, kan virkelig sette en demper på en ellers flott bad design. Legge speil å veggflater bak veggmonterte sconce lysarmaturer vil lyse alle bad ved å utvide rekkevidden av lyset. Reflektert lys vil gå en lang vei. Bruk innfelt kan lys for et varmt, ambient lys føler. Ikke vær redd for å supplere elektrisk belysning med naturlig lys kilder som høy vinduer og takvinduer. Naturlig lys er også den beste kvaliteten på belysning tilgjengelig.

Andre artikkelen

  • rare bad ideer
  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • hvordan å skjære et bad teppe
  •