waterbed madrass informasjon

waterbed madrass informasjonBestemme å kjøpe alle typer madrass krever nøye forskning og vurdering av faktorer som budsjett, plass og ønsket funksjoner. Madrasser kommer i forskjellige former og stiler, og vannseng madrasser, opprinnelig markedsført som sunne alternativer til tradisjonelle madrasser, er ikke noe unntak. Lær noen grunnleggende vannseng madrass informasjon og fakta før du bestemmer deg for om denne type madrass er riktig for deg

Historie

vannsenger har vært brukt i århundrer, men det var ikke før sent på 1800-tallet som Dr. William Hooper patenterte den første vannseng design. Han mente at vannseng madrassen gitt medisinske fordeler for personer som lider av revmatisme og leddgikt.

Dessverre var tidlig vannseng produsenter ikke lykkes i å holde temperaturen på vannet i madrassen konstant eller for å holde madrasser lekker, spesielt under transport. Oppfinnelsen av vinyl i 1960 gjort vannsenger både populær og praktisk, siden dette materialet løst begge problemer.

Typer

vannseng madrasser kommer i en rekke størrelser og stiler, madrasser inkludert laget for å gi støtte til korsryggen. Standard vannsenger er størrelse som super single, dronning eller konge. Soft-side vannsenger, som er mindre rigid enn tradisjonelle vannseng madrasser, er størrelse det samme som vanlige madrasser.

Vedlikehold

Moderne vannsenger er laget av heavy-duty PVC eller polyvinylklorid, som bør rengjøres med en vinyl renere en gang i måneden. Mens skarpe gjenstander kan stikke hull på madrassen, hindrer en spesiell sikkerhet liner vannet i madrassen lekker i de fleste tilfeller, men ta vare særlig når du beveger madrassen. Du trenger ikke å endre vannet innsiden av madrassen, men det trenger condition hvert halvår med en spesiallaget løsning.

Varmere og tilbehør

Selv om ikke avgjørende for vannseng madrass bruk, ovner ikke gi ekstra varme. Isolert madrass putene er også tilgjengelig. Noen vannseng, madrasser særlig softside kommer med isolert madrassen pads bygget i.

Produsenter anbefaler ikke å plassere vannseng madrasser på gulvet, både av sikkerhetsmessige årsaker og fordi seng rammer hold opp vannseng og holde formen.

Hensyn

I motsetning til det mange tror, men vannseng madrasser er svært tunge, er sjansene for en vannseng faller gjennom et gulv er veldig slank. Likevel kan en utleier ikke tillater vannsenger, mens andre kan kreve leietakerne å få leietakers forsikringer og /eller betale en ekstra sikkerhet innskudd dersom en leietaker bestemmer seg for å bringe en vannseng i leie bolig.

Andre artikkelen

 • gjør-det-selv countertop reparasjonslakkering
 • hvordan sy gardiner trinn-for-trinn
 • fordelene av murstein boliger
 • hvordan du bruker en Dreamland elektrisk teppe
 • bardisken top ideer
 • ideer for peis mantels
 • styrke pute instruksjoner
 • hvordan du får flekker av en antikk speil
 • hvordan å designe en drøm hus gratis
 • hvordan å sammenligne T8 lampe wattstyrke til glødepærer
 •