unisex barnehage temaer

unisex barnehage temaerDu trenger:
Vacuum
. Straight edge.
Kniv.
Lirke bar.
Tack strimler.
Hammer.
Carpet pad.
Knee kicker.
Carpet båre.
Stair verktøyet.
Overgang strimler.
. Duct tape

Med en ny baby på vei, blir planlegging et sentralt fokus i livet, finansielle justeringer, baby-proofing hjemmet og andre endringer blir alle viktige oppgaver. En design nødvendighet at nye foreldre ansikt er å designe barnehage: Hvordan vet du hva barnet ditt vil like selv før det er født? For de som ønsker å skape et rom beregnet for begge kjønn, er det en rekke temaer som kan representere en balansert tilnærming til barnehagen.

Farger

Mens rosa og blå kan være det tradisjonelle dekorere fargene for babyer, kan mer kjønnsnøytral farge temaer gjøre barnehage gjelder for eventuelle nye baby.

Kombiner farger for å skape atmosfære du vil ha i barnehagen din. For en litt feminin, men ikke altfor jentete tilnærming, prøve en lys rosa og brunt sammen, den brune skal balansere rosa, noe som gjør det mer nøytrale. Det samme kan gå for den tradisjonelle blå farge for gutter, kombinere denne fargen med svart eller en annen mørkere farge for å balansere det tradisjonelle med det nyskapende.

Du kan også velge å skygge unna de tradisjonelle fargene alle sammen og gå med ditt eget tema. Patriotic farger kan pryde noen nye barnerommet i en innbydende følelse. Svart og hvit farge temaer kan også tjene unisex formål, å skape et helhetlig utseende, men en som vil arbeide for både gutter og jenter.

Characters

Selv jenter kan be om Barbie og gutter for GI Joe når de blir eldre, er det en rekke tegn som kan pryde en unisex barnehage og behage begge kjønn.

Velg en karakter tema som ikke nødvendigvis faller i gutter eller jenter. Dette kan inkludere en rekke Disney-figurer (Mikke Mus, Pluto, Ole Brumm) og Looney Tunes tegn (Bugs Bunny, Tweety, Marvin Martian), så vel som andre tegn.

Events

Det finnes en rekke av hendelsesbasert temaer som kan levere mat til både mannlige og kvinnelige babyer.

Den sirkuset er et populært unisex tema, med sine fargerike dekorasjoner av klovner og ballonger. Circus design innlemme også en rekke dyr, som kan appellere til begge kjønn.

På samme måte kan safari temaer appellere til begge kjønn. Dyrene igjen interessen alle barn, og fargen mønstre som går med safari tendens til å være oransje eller brun, som er kjønnsnøytrale farger.

Disse spesielle hendelser kan gnist en baby fantasi og opprettholde et unisex tema i barnehagen innredning.

Andre artikkelen

 • hvor å konvertere en votive lysestake til en søyle
 • hvordan du slår et lite bad i et spa
 • bønder veranda ideer
 • vegg malerier teknikker for soverom
 • hvordan du kan dekorere innendørs med papir lanterner
 • gulv ideer for trapper
 • hva er forskjellen mellom en Valance og en gesims bord?
 • hvordan å male under vann veggmalerier
 • hvordan du velger draperier
 • energieffektivitet 12v kontra 120V dempet belysning
 •