tidlig american home decor

tidlig american home decorUtilitaristisk er ett ord som beskriver møbler av tidlig amerikansk dekorere stiler. Stilen av det syttende og attende århundre var om funksjonalitet og kvalitet over estetikk. Arkitektur ble enkelt som lokale håndverkere skapt mange brikker fra denne epoken. Replikere dette ser for ditt hjem innebærer å holde ting på et minimum og likevel beholde hjem funksjonelle og innbydende

Du trenger:.
Møbelstoff
Batteridrevet skrutrekker.
Målebånd.
Staple avtrekker, flat skrutrekker eller wire cutters.
High-density skum.
Stifte pistol og stifter.
Polyester vatt.
Saks.

Møbler

Praktisk og solid bord, stoler, kister og senger fylle mange Tidlig amerikanske hjem. Deler er ikke utsmykkede men heller laget rene linjer til å forutse et langt liv. Antikviteter fra det syttende og attende århundre også forbedre utseendet av tidlig amerikansk dekor fordi de representerer betydningen av funksjonalitet. Innlemme antikke stoler, rockere, armoires og skap i hele huset for å skape en kontinuerlig tidlig amerikansk følelse.

Stoffer

Hjemmelaget kluter og vevde artikler fylt Early amerikanske hjem. Naturlige fibre som hamp og jute var populære på denne tiden og elementer laget av dem vil umiddelbart gi hjemmet ditt en følelse av disse tidligere tider. Dyner og sengetepper er også fine stykker til å legge til for å skape en fin tekstur i ditt hjem. Broderier og applikasjoner er også et vanlig utseende.

Farger

Barn rødt, gult, grønt og jordfarger er populært med denne dekorere stil. Fra den mørke nyanser av tre til lettere, gylne nyanser av hvete, kan du mikse og matche farger så det føles som om du tar noen av utsiden i. Bland lysere farger på med temaet i små biter, slik at fargene ikke kolliderer eller er ikke overveldende.

Accents

Vær modig og bruke rustikke elementer som synliggjør fornuftig tema i denne perioden. Murvegger, trebjelker og leire stykker arbeider sammen for å gi et hjem en følelse av varme. Mindre aksenter som bøtter, antikke verktøy og steintøy elementer forsterke denne looken. Prøvetakere er også stykker som var populære på denne tiden. Finn noen antikviteter og ramme dem for et øyeblikk Early amerikansk utseende.

Gulv og vegger

Vegger i dette dekorere stil er vanligvis hvite, off-white eller en dempet gul. Panel kan også brukes til å tjene som en aksent i enkelte rom som stue eller spisestue. Gulv var primært tre dekket med vevde eller jute tepper som samsvarer med fargene i hjemmet.

Andre artikkelen

 • stiler av innendørs og utendørs fontener for boliger
 • crackle maling effekt
 • DIY tilpasset interiør
 • hvordan man skal utforme et bad med vask for eldre
 • utvendig farge ideer for innsjøen boliger
 • hvordan bruke wire cutters å kutte kunstige blomster stengler
 • under-counter belysning ideer
 • å lage en seng hodet fra MDF og skum
 • hvordan du rengjør en musikk boks
 • hvordan å male kamuflere mønstre på veggene
 •