palm tree soverommet ideer

palm tree soverommet ideerFor et soverom som fremkaller bilder av tropiske strender eller frodige regnskoger, en palme tema kan være den perfekte design. Ved hjelp av noen enkle design elementer og nøye utvalgte farger, kan du lage et rom som er en trøstende havn som minner deg om din favoritt tropiske tilfluktsstedet.

Wall Art

For en interessant, dramatisk veggen statement, sjablong palm treet Fronds i et hjørne, stikker ut på to vegger. Dette vil gi rommet dimensjon og skape et fokus i rommet. Hvis du er kunstnerisk, kan du vurdere å legge subtile solnedgangen farger bak palmen silhuetten å gi følelsen av en strand på slutten av dagen.

Color Scheme

Når du skal velge maling farger, sengetøy og sengetøy, se for farger som utfyller palmen temaet. Vurder hav blues, sand-dune nøytrale, hvite, bleke gule eller myke solnedgangen nelliker. Et rom med bleke gule vegger er sol og lys, og fungerer godt med sengetøy og aksenter i nøytrale og greener.

Palm Frond Fans

I rom med moderat høyt tak, kan en vifte med palm-tree-Frond-inspirerte knivene skape et luksuriøst utseende som minner om 1940-tallet kubansk dans klubber. Se etter subtile design som ikke cartoonish eller for bokstavelig, og disse kan se tacky og overdrevet. Målet ditt er å finne en vifte som blander med håndflaten innredning uten å bli et samlingspunkt.

Bamboo Accents

For å fortsette følelsen av et tropisk paradis, bruke bambus elementer for å fullføre rommet. Se etter bambus rullegardiner, bilderammer og andre aksenter. Velg lamper med bambus-foret baser, eller se etter tabell matter, veggtepper eller lampeskjermer. Motstå fristelsen til å overdrive bambus:. Et par velplasserte elementer vil skape en subtil tropisk følelse uten å være knutepunkter

Filmy Canopy

For å lage den romantiske, dampende følelsen av et tropisk feriested, bruk en filmy hvit kalesje som minner om myggnetting i mange jungelen losjer. Velg en nesten gjennomsiktig materiale, og legg det over sengen poster, eller legge til taket med en sirkulær ramme. Når du ligger i sengen og se gjennom materialet, vil palm-treet dekor elementer virker nesten ekte.

Palm Tilbehør

Hvis du er dekorere soverommet ditt på et budsjett, fokus på mindre detaljer for å gi rommet en palmetre tema. Se etter innrammede bilder av palmer på en tropisk strand, eller velg skissert versjoner for en mer minimal, antikk utseende. Finn aksent puter med en palm print, eller legge palm-formede trekker til dresser skuffer. Et par små endringer kan oppdatere hele rommets karakter.

Andre artikkelen

 • hjem dekorere vinduet behandling ideer
 • hvordan bygge cd hyller
 • hytte-og lodge dekorere
 • lakkering av overflaten av badekar
 • enkle floral tabellen innredning ideer
 • rosa toile barnehage vinduet behandlinger
 • DIY cd hyller
 • hvordan å lage en rund duk topper
 • hvor å installere kjøkken enheten lyser
 • hvordan legge under skap belysning til en eksisterende krets
 •