om dekorative vinduet frosting film

om dekorative vinduet frosting filmDekorative vinduet frosting filmen følger direkte til windows. De kommer i så mange forskjellige farger og design som du bør ha noen problemer med å finne en som passer i innredningen av hjemmet ditt. Dessuten dekorasjon, de har andre nyttige funksjoner. Når du finner et design du liker kan du raskt og enkelt bruke dem selv

Du trenger:. .
Vakuum
Straight edge.
Kniv.
Lirke bar.
Tack strimler.
Hammer.
Carpet pad.
Knee kicker.
Carpet båre.
Trapp verktøyet.
Overgang strimler.
Duct tape.

Funksjon

Feste vindu frosting film på glasset i ditt hjem skaper en barriere som varer i årevis uten vedlikehold. Dekorative vinduet frosting Filmen er laget av vinyl eller polyester embedded med små flak av finmalt støv. Dette formidler den shimmer effekt som ser ut som ekte frostet glass. Filmen sprer lyset som passerer gjennom vinduer, inngangsdører og skyve glassdører. Mens mer transparent film tilslører synet fra utsiden, kan den tyngre filmer tjene som et privatliv funksjon, helt blokkerer utsikten. Filmen tjener også til å beskytte vinduet fra knuste i tilfelle det er truffet av en flygende objekt.

Designs

Du kan finne vindu-frosting film i et bredt utvalg av design. Floral mønstre i flotte farger kan synes å være stain glass når lyset passerer gjennom det. Du kan også bruke filmen til å gjenskape utseendet på sandblåst eller etset glass. Du kan til og med laget noen av de design og farger for å skape et tilpasset utseende. Vanlige design inkluderer ruter, linjer og prikker. Du kan også velge naturen inspirerte scener som inkluderer blader eller filialer. Noen selskaper vil jobbe med deg for å skape en distinkt design for hjemmet eller bedriften.

Fordeler

Noen vindu frosting filmer hindrer opp til 80 prosent av solenergi fra passerer gjennom vinduene. Dette betyr at du kan spare på kostnadene til oppvarming og kjøling hjemme. Siden det blokkerer opptil 99 prosent av UV-stråler, vil solen ikke forårsake så mye skade på tepper og møbler. Frostet vindu film skjærer ned gjenskinn fra solen skaper en hyggelig atmosfære ved mykere lys i hjemmet eller bedriften.

funksjoner

Du kan bruke de fleste vinyl filmer direkte til glass uten bruk av noen form for lim produktet; statisk stoff holder den på plass. Hvis du har en buet eller konkav vinduet, se etter en film spesielt laget for buede overflater. Du vil rengjøre du vinduet film med såpe og vann, men du skal ikke trenge å gjøre det ofte siden de fleste filmer er fingeravtrykk og flekk motstandsdyktig. I tillegg til å bruke dem for windows, kan du bruke dem på speil og glassbord.

Installasjon og fjerning

Før du installerer lim-free vindu frosting film rengjør hendene og glasset overflaten for å fjerne eventuelle rester. Deretter fjerne backing fra filmen og bruke det på glass at du har sprayet med såpevann. Du bør da bruke en nal til å jevne ut noe vann eller luft bobler under filmen. Hvis du bruker filmen til et dusjhjørne, bruke den til utsiden av båsen. Når du er klar til å fjerne filmen, kan du bare skrelle det fra hjørnet. Noen frostet vindu filmer kan lagres for gjenbruk på et senere tidspunkt.

Andre artikkelen

 • Slik Refinish MDF thermofoil skap
 • hvordan å male tre kjøkken skap
 • Slik modernisere klare maple kjøkken skap
 • typer oppgave belysning
 • hvordan du ut om du har trippel-panelet vinduer
 • billige dekorere ideer for Lake House
 • hvordan finne plantegninger for eldre Fleetwood mobile homes
 • hvordan å pusse opp et familierom på et budsjett
 • tips til faux male ragging
 • funky barnehage ideer
 •