kjøkken interiør ideer for Cape Cod boliger

kjøkken interiør ideer for Cape Cod boligerCape Cod, eller "the Cape" har fått en ikonisk status i USA som den symboliserer hundrevis av miles av strandlinje, sol, vind, sport og kysthusene. The Cape Cod Huset har utviklet en stil i seg selv, noe som er åpenbart i den uformelle prakt av dekoren. Interiøret skal virke uanstrengt, rene og lyse samtidig beholde en viss eleganse, som man ofte i rolig detaljer. Kjøkkenet er en populær plass, og i Cape Cod, bør det etterligne følelsen av estetikk i resten av huset.

Bygge på White

nyanser av hvitt er essensielt i et tradisjonelt Cape Cod kjøkken. Fargen skaper en åpen, luftig og lyst rom, hvitt også legger noen enkelhet til rommet, reflekterende av den avslappede stemningen på Kapp og den opprinnelige hytter som prikket det. White er vanligvis omtalt i veggene, trim og skap. Skapene selv bør være ukomplisert, beadboard eller wainscoting blir ofte brukt for subtile detaljer. Store vinduer og glass skap intarsia minner om havet, lage en fin supplement til design og legg til litt gnisten.

Gulv og innredning

Gi din Cape Cod kjøkkenet karakter med tregulv og møbler. Hvis du er heldig nok til å ha tre etasjer under teppet, har dem sydd (med mindre de er uskadet). Ellers erstatte vurdere fliser eller linoleumsgulv med parkett. Veden kan være rent og moderne, men det er ikke en nødvendighet: berget og reclaimed tre gir detaljer og formidle en følelse av historie og tid. Tilsvarende, mens møbler kan sikkert og ganske vellykket være moderne, gjenvunnet tre (som sett i gamle våningshuset tabeller) bringer en mildnet humør. Hvis du er interessert i å gjøre ditt kjøkken og hjem øko-vennlige, så dette er en god idé. Ellers kan den miljøbevisste være interessert i møbler fra bærekraftig skog.

Detaljer

Ta modernitet i Cape Cod kjøkken med moderne, rustfritt stål apparater, noe som gir raffinement til rommet. Husk at Cape Cod stilen søker å bruke enkle og rustikke elementer uten lent inn i shabby. Granitt benkeplater ser overdådige og legge rene linjer til kjøkkenet. Gå for lettere nyanser av hvite, grå og rosa. Belysningen er enda en funksjon som gjenspeiler en up-to-date kjøkken, sjekk ut Innfelt og spore lys, samt lysekroner. Vaskene er ofte et midtpunkt i Cape Cod kjøkkenet, så se på våningshus synker. Det er vintage modeller, men vær sikker på at de er i utmerket form før du kjøper. Vintage-inspirert synker kan finnes i de fleste hjem forbedring butikkene. Noen av de beste rådene finnes i lokalt eid og drevet bedrifter.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en baby’s room i moon & stjerner
 • hvordan du kan dekorere en peishyllen
 • hvordan å identifisere vintage belysning
 • hvordan du installerer hotellet draperi
 • hvordan du får rynke gratis Sheers etter vask
 • interiør jakt design ideer
 • hvordan du installerer perlen bord panel
 • romantisk soverom lakkfarger
 • hvordan å henge vinduet forheng
 • DIY bilde matting
 •