kalesje dekorasjon ideer til en jente’s rom

kalesje dekorasjon ideer til en jente’s romNår det gjelder å dekorere en jente's soverom, kan en baldakin legge den perfekte touch av romantiske storhet til et ellers enkelt rom. Kalesjer kan fremkalle bilder av prinsesser, eventyr, og slottet soverom. Som du velger en baldakin for barnerommet, velge en stil som passer til hennes alder og smak.

Princess Bed

Hvis den lille jenta er interessert i prinsesser og kongelige eventyr, se etter en baldakin som monteres til tak på en sirkulær ramme og gardiner rundt sengen. Når rene materialer som chiffon er brukt, skaper dette en dramatisk, romantisk følelse i rommet. For å fullføre utseendet, må du huske å bruke luksuriøst sengetøy og et mangfold av puter. For enklere tilgang til sengen, binder kalesjen stoffet tilbake med satin bånd.

Tradisjonell Four Poster

For en mer tradisjonell baldakin, velger en himmelseng med hevet tak "taket. " Denne type seng kommer i forskjellige stiler, fra en flat topp til en buet, romantisk stil. Se etter mønstre eller faste stoffer som arbeider med stilen i sengen og innredningen av rommet. For en dramatisk uttalelse, se etter en seng med gardiner som trekker helt rundt senga, datteren din vil være i stand til å lage sin egen private plass om natten eller under spilletid

Draperte Four Poster

For en mer flytende,. moderne ta på den tradisjonelle himmelseng himmelsengen, se etter en versjon med en tom rute treramme koble de fire innlegg på toppen. For å opprette en egendefinert baldakin titt, drapere stupbratte materiale over innlegg og rammen. Du kan pakke inn materiale slik at det løkker på hver side av rammen, eller fokusere på foten eller hodet av sengen. Kalesjen Materialet kan spres ut for å lage en ren vegg eller såret sammen for å lage løse folder. Med dette alternativet, kan den lille jenta skape sin egen atmosfære, avhengig av humøret hennes.

Hodegavl Erstatning

For en baldakin som tar plassen til en headboard, bruke en enkel stil som ikke drapere ikke helt rundt sengen. Nail en dekorativ treramme på veggen over hodet på datterens seng og påføre flytende materiale slik at det faller fra veggen festet til gulvet bak sengen. Ordne stoffet slik at det fans ut for å nå hver kant av madrassen, for en mer dramatisk look, bringe ender rundt sidene av sengen mot foten til å ramme puter. For stoff ideer, utskrifter se etter frodige i rike tekstiler for å skape en følelse av royalty.

Arkitektonisk

Hvis din datters rom er innredet i en minimalistisk, moderne stil, kan en arkitektonisk kalesjen bli en interessant finishen. For denne stilen, er sengen opprettet med en solid, flatt tak på toppen av treramme, dette skaper et moderne utseende som etterligner arkitekturen av strukturen og skaper rene, moderne linjer.

Andre artikkelen

 • ideer for en undersjøisk tema soverom
 • hvordan du kan lage din egen tabletop fontenen
 • hvordan du installerer sement flis på en vegg
 • hvordan å henge draperi skjerf
 • DIY bygge hyller
 • alternativer til tradisjonelle rekkverk rekkverk
 • toskanske Kina anlegg
 • fluorescerende kontra vanlige lyspærer
 • interiørdesign ideer for barns rom
 • teal maling ideer
 •