japan blå piletre identifisering

japan blå piletre identifiseringDe blå og hvite Willow mønsteret er trolig den mest berømte og varige av alle Kina design fortsatt i produksjon i dag. Mønsteret som vi kjenner i dag som Willow mønster er en variant av den opprinnelige designen som kan dateres tilbake til 1500-tallet i Kina

Historie

I England på slutten av 1700-tallet, var Chinoiserie designer moten for porselen beslutningstakere, fordi kinesiske originaler var vanskelig å finne ettersom importen hadde bremset ned på grunn til en auksjon ring som hadde blitt satt opp for å sabotere kinesisk eksport. Thomas Turner var den første til å reprodusere sin tolkning av den kinesiske opprinnelige Willow mønster for Minton fabrikken. Men det var Josiah Spode som i 1784, utviklet teknikken for utskrift av design som hadde inngravert på kobberplater, og gjorde Willow mønster og hans ikoniske Blue italienske mønster berømte.

Legend

I identifisere Willow mønster, det hjelper å vite legenden avbildet i design, men forklaringen kom etter mønster design og ble oppfinnelsen av en smart markedsføring ekspert av tiden. En ung kinesisk jente, forelsket i en av hennes fars unge ansatte, var forlovet med en rik og eldre kjøpmann. Dagen for bryllupet hennes, den unge elskere rømte. De flyktet over en bro, forfulgt av pikens far, og flyktet i båt over til den unge mannens øy hjem. De ble snart tatt, og ble truet med døden. The Gods, derimot, syntes synd på dem, og de elskende ble forvandlet til turtelduer, og fløy bort sammen.

Tradisjonelle mønsteret

Den tradisjonelle mønsteret Willow har en pagode i sentrum til høyre på design, og til venstre, en bro med to, og noen ganger, tre personer på den. Over broen er en båt, og utover at den unge mannens øy hjem. To duer fly over og i forgrunnen er to trær, hvorav den ene er en vier. Bildet er generelt omgitt av en overdådig blå ramme.

Japan

japansk porselen produsenter snart innsett verdien av Willow mønster design, og vil produsere sin egen reproduksjon og tolkninger. Deres utførelse og kvalitet ble vurdert som svært høy, og dette var også kombinert med det faktum at det var mye billigere enn europeiske konkurrenter. I perioden 1891 til 1921, mer enn 200 porselen beslutningstakere i Japan var masse produsere og eksportere Kina ware, tilbake stemplet med Nippon. Etter den tid ble Nippon navnet erstattet med ordet Japan. Dette bidrar i dating Kina fra Japan.

Tilbake Frimerker

mange porselen beslutningstakere, har hele verden utnyttet Willow mønster i sine varer siden etableringen. Den sikreste måten å identifisere arbeidet med spesifikke fabrikker, er ved ryggen stempler som beslutningstakere plass på baksiden av sine brikker. Spesielt for hver fabrikk, og ofte endret seg over tid, la de nøyaktige maker og dato identifikasjon.

Andre artikkelen

 • Kjøkkenet dekorere temaer og ideer
 • fargekombinasjonen ideer for soverommet
 • om dekorative kobber kokekar
 • hvordan å male en vegg rutete
 • vindu behandlinger for gutter rom
 • hvordan tapet med stoffer
 • sirkulære vinduet behandlinger
 • hvordan å male innsiden av kjøkkenskapet
 • hvordan du kan dekorere et soverom med lavendel og grønn maling
 • spisestue møbler stiler
 •