ideer for maling strukturerte veggene i et hus 1940

ideer for maling strukturerte veggene i et hus 1940teksturert vegger gir uendelige muligheter dekorere. Du kan velge internasjonale stiler som fungerer godt med pussing teknikker av 1940-tallet eller spille opp ditt hjem arv med motiver fra samme tidsperiode som byggingen. Faux finish kunstnere kan hjelpe deg å få det utseendet du ønsker. Hvis du er en gjør-det-selv slags dekoratør, disse ideene er enkle nok til å prøve på egen hånd.

Venetian Plaster

strukturerte veggene har en fordel for denne tidløse utseende. Utvendig gips vegger i Venezia, Italia sport aldring pastellfarger som minner om renessansens raffinement. Faux finish artister roll på en base farge og deretter enten gni på en lysere farge med en fille eller glasur med en lysere farge og deretter gni av. Dette resulterer i en mild, to-tone Old World utseende som fremhever veggen tekstur. Venetian gips vegger vise frem naturlige elementer godt. Bruk den til å kompliment dine lær eller tre møbler.

South of the Border

For en morsom, solfylte motiv, tror Mexico. Bruk samme teknikk som med venetiansk gips. Substitute lyse, varme farger i stedet for pasteller. Disse inkluderer et stort utvalg av gule, sennep, gull, oransje, rødt og brunt. Denne uformelle ser går med mørkt tre og smijern. Tepper og pledd gjør stor aksenter. Avslutt meksikanske veggene med håndmalte fliser i stedet for baseboards for et unikt og autentisk utseende.

Go Retro

Hvis du ønsker å tone ned teksturen mens du spiller opp på 1940-tallet stilen på huset, prøve å legge en stol rail ett femtinitti meter fra taket. Boliger fra 1920-tallet til 1940-tallet bruker arkitektoniske aksenter som dette for å øke følelsen av høyde og plass i ellers små rom. Velg tre beslektede farger. Påfør mediet fargen over stolen rail, den mørke fargen under. Maling av molding med den lyseste fargen.

Moderne Walls

Fet, kan eventyrlystne dekoratører tar inspirasjon fra Mark Rothko. Rothko startet en Modern Art stil kalt fargefelt maleri, mest populære i 1940 og 1950. Til Rothko dine murer, velge to eller tre farger som du liker sammen. Bruk en farge for å lage diagonale slag fra kantene av veggen mot midten. Fyll ut resten av veggen fra sentrum av den gjenværende fargen. Dette ser ikke for svak til hjertet, men hvis du har minimalistisk møbler med elegante linjer det kan være en fantastisk, uventet måte å gjøre innredningen pop.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en vin rom
 • lite soverom maling ideer
 • Slik Refinish en trelaminerte bord med riper
 • hvordan å feste hyller på vegger
 • tavle maling ideer
 • hvordan du installerer mosaikk flis veggmalerier
 • dekor ideer for små uterom
 • grunnskolen faglige aktiviteter
 • hvordan du kan dekorere Baseboard trim og kronen
 • camping tema bad ideer
 •