ideer for baby barnehage temaer og karakterer

ideer for baby barnehage temaer og karaktererNår dekorere en barnehage, er det viktig å skape en varm, beroligende atmosfære som ikke vil overvelde barnet. Varme farger berolige babyer, mens lyse farger stimulerer deres utvikling. Uansett hva slags farger du velger, hold deg til en helhetlig ordning og planlegge et rom som lett kan endres etter hvert som barnet vokser.

Kjønnsnøytral Green

Hvis du er usikker på kjønnet på babyen din og ønsker å dekorere tidlig, eller om du foretrekker en nøytral farge som ikke er forbundet med sex, gå med grønne. Velg en varm vismann grønn maling til veggene og installere myke lys for å skape en beroligende atmosfære. Med grønt, kan du opprette en hjemmekoselig følelse ved å legge plysj dyner og en dekorativ gyngestol, eller du kan lage en ren, moderne design med enkle hvite møbler og plante-tema dekorasjoner.

Classic Characters

Når du velger en barnehage temaet holde seg til klassiske tegn i stedet for de nyeste moter tegnefilm, som ofte bruker mettede farger som kan være overveldende for små babyer. Ved å orientere rommet rundt Peter Rabbit eller Ole Brumm, kan du opprette en myk palett design og rene linjer. Det er ikke nødvendig å gå over med temaet: inkluderer en innrammet print eller antikke bokomslaget på veggen over sengen og innlemme små themed aksenter som lampeskjermer og puter

Svart og hvitt

Nyfødte babyer er ikke i stand. å se farge med en gang og den høye kontrasten på en svart og hvit barnehager kan hjelpe dem å skjelne separate objekter. Se etter en svart sengen med hvitt laken, og en matchende stellebord og gyngestol. Tillat plass til å arbeide i farger som barnets syn utvikler, men hold deg til mykere blått, grønt og rosa, som er lettere på babyens øyne. For å legge til farge på et senere tidspunkt, vurdere å endre crib tepper eller male veggene med farge.

Zoo Dyr

For en dekorere tema som gir utallige muligheter for tilpassing, bruk zoo dyr. Se etter dyr-tema mobiler, veggtepper og tapeter. For dekorasjoner, utstoppa sted plysj dyr på toppen av skap. Dyrehagen Temaet kan gjennomføres uten å bruke en stor sum penger, bare male veggene en nøytral, varm tone og arbeid i dyr aksenter å skape et helhetlig utseende.

Stripes

For et rom som kan enkelt bytte fra en barnehage til en yngre barnerommet, male et subtilt stripe på veggene. Start med hvit eller off-white vegger og maling brede striper i en blek skygge av en annen farge. En blek skygge av blått oversettes lett til et design for en pjokk guttens rom og en lavendel eller gule ville låne seg godt for en jente er plass. For dekorasjoner, hold deg til enkle tilbehør som kan endres enkelt, for eksempel et stort, innrammet bilde eller hyller med utskiftbare utstoppede dyr eller bøker.

Andre artikkelen

 • oppussingsarbeider ideer for et gult soverom
 • hvordan å sammenligne T8 lampe wattstyrke til glødepærer
 • panoramavindu ideer
 • kjøkken eple tema dekorere ideer
 • hvordan å lage en lampeskjerm med barokk stil karneol stein
 • hvordan du kan dekorere et bad badekar
 • å lage en seng hodet fra MDF og skum
 • typer servanter
 • hvordan sy dine vindu Valance
 • hvordan å male et tre bifold dør
 •