ideer for å ordne møbler

ideer for å ordne møblerEt rom kan transformeres ved å omorganisere møblene. Noen mennesker omorganisere møbler som passer deres stemninger eller som underholdning, men møbler kan ordnes for allsidighet og funksjonalitet. Med litt planlegging og kreativitet, kan et rom omgjøres til å se nye igjen.

Plan

I boken "77 Habits av Highly Effektiv Decorators," dekoratør Laurence Llewelyn-Bowen sier det er viktig å utarbeide en plan. Dette vil sikre at delene passer og er ordnet på riktig måte. Lag en skala kart ved hjelp av faktiske bilder av møbler eller utskjæringer basert på dimensjoner. Millimeterpapir bidrar til å få eksakte omfanget av rommet og møbler. For å få en side-by-side-sammenligning, få to planlegging brett med et før og etter. Eller bruk en magnettavle med utskjæringer av møbler som kan flyttes rundt, noe som gjør det mulig for flere arrangementer og variasjoner. Når studere planene, se etter en ordning som gir god bevegelse gjennom rommet. HGTV hjemmeside antyder tillate stier i og ut av et rom som er tre meter bred og holde minst 18 inches plass mellom en sofa og et salongbord.

Clean Slate

Start nye møbler arrangementer ved å tømme rommet. Hvis mulig, fjerne alle møblene og ta ned noen art eller tilbehør. Et tomt rom nesten alltid synes å ha mer potensial. Forfatter Val Sharp foreslår å ta kunsten fra rommet, og gruppere det i par eller med like brikker for å finne ut hvordan å re-plassere den i rommet. Når rommet er ryddet, eller så tom som mulig, kan et fokuspunkt bestemmes. Dette kan være en peis, et vindu eller et stykke kunst. Bruk dette fokuset som utgangspunkt for omorganisere møbler og andre elementer. Folk opplever ofte at de bare trenger en brøkdel av sin opprinnelige innredning med den nye ordningen. Dette er en sjanse til å trappe ned. Vurder å bli kvitt møbler eller flytte den til et annet rom. Mer er ikke alltid bedre.

Style

Velg en stil eller arrangement for et rom som vil arbeide langsiktig. Bestem hva hensikten med rommet er, og gå derfra. Den type møbler som brukes i rommet vil i stor grad bestemme rommets stil, en art deco-stil er ikke til å skje med plysj viktorianske møbler. Den feng shui konseptet inkorporerer ideen om balanse og harmoni i et rom, ofte lener seg mot å bli kvitt gamle elementer for å tillate nye. Denne stilen er ofte veldig minimalistisk, og det er ikke for alle. Prøv en ordning som gir god samhandling dersom rommet brukes til underholdende-sofaer som står overfor er hverandre bedre til rette for samtale. Formen på et rom kan også bestemme hvordan møblene er arrangert. Ikke vær redd for å bli kreativ.

Andre artikkelen

 • hvordan du installerer hjørne hyllene
 • ideer for en bryting soverom
 • faux skinn vegg teknikker
 • hvordan gjøre klokkespill med gamle nøkler
 • Forskjellen mellom forheng og paneler
 • land gardin ideer
 • kjelleren badet ideer
 • køyeseng ideer for en gutt på soverommet
 • hvordan du kan dekorere et rom i en tropisk stil
 • om hjemmekino vegg hyller
 •