ideer for å dekorere med tyll og lys

ideer for å dekorere med tyll og lysDecorating for en stor begivenhet som et bryllup, baby dusj eller andre viktige part kan gjøres enklere-og billigere-ved hjelp av tyll med ulike belysning alternativer. Tulle, en tynn og lett kombinasjon av fiber som inkluderer bomull og silke, skaper en romantisk følelse. Når det kombineres med blinkende lys eller lys, kan resultatet bli en overjordisk atmosfære.

Bryllup

Tulle er oftest brukt i bryllup. Dette gossamer stoff kan finnes i brudens slør eller andre aspekter av bryllupet antrekk. Tulle også kan draperes eller knyttet til buer å dekorere benker, bord og andre områder.

For en stand-out bryllup tyll dekorasjon, kombinere tyll med svakt eller blinkende lys i dårlig lys områder, for eksempel hjørnene på kirken eller mottak hall. Wrap strenger av små hvite lys og lengder av tyll rundt stolper, kolonner eller bryllupet bue som skaper en romantisk atmosfære. Du kan pakke inn tyll på toppen av lys eller under, avhengig av design din, enten måten lyset viser gjennom stoffet, som skaper en unik belysning mønster på gulv og vegger.

Avhengig av oppsettet av mottaket hall og hvilke typer annen belysning er tilgjengelige, kan du til og med pryde gjest bord eller stoler med lys og tyll skjermer.

Tulle og Candles

Selv glimt lys eller dempet pærer er en tradisjonell måte å kombinere tyll med lys, accenting din innredning med tyll og levende lys kan også gi en vakker dekorasjon. Tie liten tulle bånd eller buer til bunnen av lysestaker under en romantisk middag eller høytidsdag til å trekke mer oppmerksomhet til blafrende lys og myke opp stemningen.

Du kan også henge tyll foran lys, bare være forsiktig med å henge den for nær flammen, siden stoffet er brannfarlig. Det flakkende stearinlys vil skape skinnende, dansende flekker på vegger og gulv, legge til en følelse av bevegelse eller mysterium for din innredning.

Fargerike Tulle

Selv om hvit tyll oftest brukes (spesielt for bryllup ), kommer stoffet i et fullt spekter av farger, og endrer fargepaletten kan legge en ny dimensjon til dine dekorasjoner. Velg farge av tyll ved anledningen: vurderer burgunder eller røde og grønne jegeren tyll dekorasjoner til jul eller tilpasse tyll dekorasjoner til favoritt fargene på æresgjesten. Bryllup trenger ikke å være hvit -. Du kan bruke blek rosa, lavendel eller hva farger brudepiker er iført

Tulle også leveres i glitter og glimmer alternativer, som kan ta kombinasjonen av tyll og lys til et helt nytt nivå. Mange farger er tilgjengelig med gull eller sølv glitter eller glimmer aksenter. Hang fargerik tyll i kombinasjon med glimt lys eller levende lys for å etterligne følelsen av en krystall lysekrone eller disco ball.

Andre artikkelen

 • anheng belysning komponenter
 • hytte møbler stiler
 • hvordan å montere taklamper
 • Kjøkkenet dekorere ideer fra vest indies
 • hytte kjøkken dekorere
 • ideer for badet nyanser
 • kan du installere Innfelt belysning i hvelvet tak?
 • texas temaet design ideer
 • hvordan gjøre faux wainscoting
 • hvordan du kan dekorere sekskant baderomsvindu
 •