hyttestil ideer og prosjekter

hyttestil ideer og prosjekterDet sjarmerende, enkle følelsen av hytte-stil er et morsomt, behagelig stil for hjemmet. Dette avslappende, lett-levende stil er oppnåelig på ethvert budsjett. Det viktigste elementet er personligheten. Det er flere hytte-levende stiler å gjøre huset til et hjem.

Shabby Chic

Den romantiske feminine følelsen av shabby chic hytta ser bringer en lys, luftig kvalitet til alle rom. Stilen blander komplementære striper og blomster med struktur, timeworn tekstiler. Tabell belegg laget av vintage doilies legge et feminint utseende. For veggene, bruke hvite farget med grønn-blues eller gul for en myk utseende. Rescue gamle møbler fra loppemarkeder og gi den shabby chic stil med hvitt eller pastell maling. Eller lage et vintage utseende med nye møbler ved å gi den en hvitkalket, knitring eller distressed finish. Endre maskinvare for å innlemme en nyere stykke. Spray kurvmøbler hvite, og legger til en vintage stoff pute for en herlig shabby chic lenestol. Fyll rommet med antikviteter eller dekorative vintage finner å fullføre elegant, enkel shabby chic atmosfære.

Country Cottage

Landet hytta ser mikser og matcher vintage og nye elementer. Koselig og varm, inkorporerer fargevalget klassisk blues, rødt, grønt og gult, med et gårdshus appell. Beadboard malt i lyse farger, eller til venstre i sin bart tre tone gir tegn til utseendet. Naturlig fliser og tregulv er enkle og behagelige, og kan være stensilert eller malt med brikker design. Møblene er mindre utsmykkede enn andre stiler, men kan funksjonen malt tre stykker.

Rustic

Den rustikke hytta stil bringer naturen inn. Fargene er dempet toner finnes i naturen. For eksempel, gråtoner er nyansene finnes i stein og greener er funnet i gress eller mose. De røde og gull av høsten forlater utfyller også den rustikke colorscape. Tremøbler er uferdig, grov og strukturert. Polstrede stoler er store og komfortable, dekket av skinn, vanlig lin, vevd burlap eller ren bomull tekstiler. Skifer, skifer og planke gulv er prydet med tykk flettet tepper. Bilder eller malerier av skogsområder og fjell er innrammet i rustikk tre. Dyrehoder, rustikke klokker og gammeldagse rifler fullføre innredningen.

English Cottage

Denne koselige hytta stil inspirert av den engelske landsbygda implementerer en maling palett av grønn, rust, oransje, brunt og gult. Subtile nyanser av rosa og rosa hele fullføre landsbygda motivet. Vindu behandlinger inkluderer ren kafé gardiner trimmet med blonder. Dessuten er antikke gjenstander gitt nytt liv som funksjonelle brikker. For eksempel, vende et gammelt metal badekar opp ned og bruke som et salongbord, eller slå lagring kofferter til nattbord. Display antikke retter, stearinlys og lysestaker, hjemmelagde tepper og dyner. Accessorize med delikate vaser fylt med friske eller tørkede blomster. Sett opp en lesehjørne med en bokhylle foret med gamle skinn-innbundne bøker som er familie arvestykker eller loppe-markedet funn. Fullfør den engelske hytta ut med en Kina te sett.

Andre artikkelen

 • hvordan du legger til et bilde til en solskjerm
 • hvor å fjerne nye tepper lukt
 • hvordan man skal utforme et soverom tillegg
 • hvordan du kan bygge din egen skapet online
 • ideer til gardiner for brede og korte vinduer
 • hvordan vet mål av mine tregulv
 • om viktoriansk bad
 • opprørende barnehage ideer
 • Edwardian vinduet stiler
 • hovedsoverom spa ideer
 •