hvordan å designe en garasje leilighet

hvordan å designe en garasje leilighetEn leilighet bygget over en eksisterende garasje kan gi plass til gjester eller svigerforeldre. En slik leilighet kan også gi leieinntekter på et tidspunkt. Konstruere leiligheten koster mye mindre dersom alle tak og vegger er allerede på plass. Det er mange motiver for garasjen leiligheter i hjemme-planlegging bøker og på ulike nettsteder. Design plass til hovedsak fungere som et lite hus, slik at alle som bor i leiligheten vil ha alle hjemmets bekvemmeligheter

Du trenger:.
Sketch pad.
Millimeterpapir.
Building konsulent.
Kopi av lokale bygningsmyndigheter.
Inspeksjon av garasjen. MobiltelefoniVarmepumpe spesialist.


en.
Alle sider av garasjen for sikkerheten. Inspiser gulv, ledninger og trapp opp til der leiligheten vil bli bygd. Rett opp eventuelle problemer før du investerer i lanseringen renovering eller bygging av leiligheten. Skisser en plantegning for leiligheten, og overføre den til millimeterpapir. Snakk med en byggmester om noen spesielle problemer som kan oppstå. Ikke glem å få byggetillatelse og vurdere lokale byggeforskrifter i tillegg.
To.
Se på taket områder av garasjen leiligheten for å se om reparasjoner er nødvendig. Inspiser utvendige vegger og vinduer. Engasjere en elektriker til å gå over ledninger behov og spesielle bekymringer, hvis noen. Diskuter oppvarming og kjøling alternativer for den plassen også. Ring i en varmepumpe ekspert for å se hvordan rommet kan bli konstruert for å huse ventiler og duct arbeid, hvis du planlegger å bruke en varmepumpe.
Tre.
Design den innvendige plassen i leiligheten for å inkludere en åpen stue med kjøkken på den ene siden. Ta med et soverom og bad. Planlegger å bygge en vegg for å holde bøker, en TV og alle medier utstyr, slik rot fortsatt under kontroll. Inkluder minst ett stort vindu i planen å legge lys. Legg isolasjon i alle områder for å holde nede oppvarming og avkjøling. Dekke eksponert rammeverket i veggene med gips eller perle bord panel.
Fire.
Konstruer trapper som fører ut av leiligheten på utsiden av garasjen, ikke går inn på selve garasjen interiør hvis mulig. Design trappen til å være minst 42 inches bredt for å imøtekomme flytte møbler opp og ned. Bygge walk-ut døren på leiligheten til å omfatte deadbolt låser for sikkerheten. Planlegger å kjøpe en stål gå ut døren for å legge til sikkerhet.
Fem.
Paint alle av interiøret i leiligheten i en nøytral farge, for eksempel hvitt eller beige, for å gjøre leiligheten ser større ut. Bruk cutting-edge bygningsmaterialer i små steder. Installer glass murstein som romdeler, for eksempel. Kjøp noen granitt fliser å plassere på en kjøkkenbenk. Planlegg å installere hardwood på bare en del av gulvet, hvis remodeling budsjettet er begrenset, og teppe på resten. Bruk av høy kvalitet listverk rundt taket området bare for å holde kostnadene nede.

Tips og advarsler


 • Ikke bruk over-sized møbler i en garasje leilighet. Innkjøp elegante møbler som ikke vil ta opp mye plass. Legg speil fliser langs en vegg til å reflektere mer lys og åpne opp rommet. Kjøp forheng som kan skyves tilbake fra vinduer i løpet av dagen for å gi mer lys.
 • Place trappen kommer ut av garasjen leiligheten i lys av husets boareal. Av sikkerhetsmessige grunner, aldri installere skritt på den andre siden av garasjen. Ta med bevegelsessensor belysning for å motvirke uønskede gjester på kvelden.
 • tok en garasje leiligheten kan føre til en garasje til å kollapse. Review vekt begrensninger på typer av garasje anlegg. For eksempel gå over hvordan garasjen bjelker er bygget og rådføre seg med eksperter før du legger vekt på enhver garasje loftet området.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et soverom som en romantisk slott
 • hvor å installere kjøkken enheten lyser
 • hvordan gjøre forheng med pleater kroker
 • Slik sjablong male innvendige vegger
 • hvordan gjøre rustikke lamper
 • innebygd hylle system dekorere ideer
 • hvordan å farge en kunstig blomst
 • den beste måten å farge betong
 • asiatisk maling dekorere ideer
 • beach bad ideer
 •