hva gardiner fungerer best på et vindu med en Valance?

hva gardiner fungerer best på et vindu med en Valance?Dekoratører og huseiere vanligvis montere valances-også kjent som vindu toppers-til enten dekke hardware av andre behandlinger, kle et vindu uten å blokkere sitt syn eller avslutte utseende på gardinen paneler. Valances kan raskt få et vindu behandling mer formelle, tradisjonelle, moderne eller lunefull. Mange stiler av gardiner fungerer godt under valances-enten Valance design tilsier teppet stilen eller vice versa

Plissert draperier

Vanligvis er valances brukes til å fullføre utseendet på lange draperi paneler. Oftest disse panelene er pleated gardiner, som er preget av samlet folder sydd langs toppen av panelet som faller åpne ned lengden på stoffet. Folder gir vinduet behandlinger en rik, klassisk utseende. Selv om de krever mye mer stoff enn andre typer gardiner og ta opp mer stabling plass når de er åpne, er de lett formelle eller dramatisk, spesielt når laget av fløyel, silke eller chintz stoff. Vanligvis er pleated draperier foret og brukes i soverom eller oppholdsrom.

Rod-Pocket Gardiner

Rød-pocket gardiner er flate paneler av stoffet med en lomme sydd like under toppen hem der en stang er satt inn for montering . De er lik plisserte forheng i sitt utseende fordi de bruker mye stoff, når de er hengt, er stoffet som regel stablet tett. De kan monteres inne i et vindu ramme for et renere utseende. Tradisjonelt montert på utsiden av et vindu ramme, kan det være vanskelig å si stang-pocket gardiner fra plisserte forheng når de er toppet med en Valance, som er en bonus for dekoratører fordi rod-pocket gardiner er rimeligere enn pleated gardiner.

Sheer Paneler

Sheer paneler tilbyr et tradisjonelt, luftig blikk når hang under valances. En ren panel er vanligvis svært vanlig langs toppen hem, noe som gjør det til et ideelt gardin å være kamuflert av en Valance. Deres mest ønskelig kvalitet er at de ikke kuttet dagslys fra et rom, men som et resultat, de tilbyr også mindre privatliv enn tyngre stoffer. Sheer stoffer kan bli sydd inn enten plissert eller stang-pocket stiler og er allsidig nok til å monteres som gulv-lengde eller cafe-lengde gardiner.

Tab-Top Gardiner

Tab-top gardiner fungerer godt under boksen valances eller treeske valances med snodige utskjæringer. Tab-topper er de oftest funnet butikk-kjøpte gardiner og er lett å henge. Når den er lukket, panelene er helt flatt. Åpen, har de minimal stabelen-back, så samlet, fungerer deres enkelhet godt i moderne eller unfussy innredning. De er ideelle for kjøkken og barnerom. Fabric valg og lagt til fôr kan lage tab-top gardiner mer formell, men deres minimal lengde konsekvent gjør dem minst formelle teppet alternativet tilgjengelig.

Andre alternativer

Fordi valances kan kle et vindu uten å dekke sitt syn, dekoratører ofte bruke dem som en måte å skjule hevet persienner eller nyanser i stedet for gardiner. Dette er spesielt effektiv i et mindre område, for eksempel et bad, der personvern er avgjørende, men ekstra stoff bare gjør at rommet føles mindre. Enhver form for Valance par godt med persienner eller nyanser, herunder drapert swags, formelle pleated valances og uformelle ballong-stil valances.

Andre artikkelen

 • hvordan å bruke tekstur roller maling dekker
 • hvordan gjøre Askepott vogn med blomst ledninger
 • Slik Refinish og nød kjøkken skap
 • Slik flekken Corian benkeplater
 • american interiørdesign stiler
 • meksikansk vegg farger
 • hvordan å skjære naturstein fliser
 • gøy organza gardin ideer
 • hvordan bygge en tre seter boks
 • hvordan du velger maling farger for ditt hus innvendig
 •