hva er egyptisk bomull føler ark laget av?

hva er egyptisk bomull føler ark laget av?Ett hundre prosent egyptisk bomull er i stor grad anses å være det mest luksuriøse, høyeste kvalitet ark tilgjengelig. All bomull puster og lett, men egyptisk bomull har spesielle egenskaper som gjør den mykere og mer holdbar enn andre typer av bomull. Ett hundre prosent egyptisk bomull er laget med bare egyptisk høyverdig bomull med lange fibre som formidler mykhet og styrke til stoffer

Geografi

Ikke alle egyptisk bomull kommer fra Egypt. "Egyptisk bomull" refererer til en bestemt type lang stift bomull som opprinnelig ble dyrket i Egypt, men er nå også dyrket andre steder. Imidlertid er egyptisk bomull dyrket i Egypt fortsatt anses å være den beste fordi den lange vekstsesongen det lar bomull til å vokse til sin fulle modenhet.

Fiber Lengde

Den primære måte å klassifisere bomull er av lengden på stiften. Egyptisk bomull har den lengste innslag i alle typer av bomull, som i stor grad hvorfor det anses å være den beste. Mens de stifter av andre afrikanske bomull gjennomsnitt omtrent en tomme lang, egyptisk bomull fiber gjennomsnitt om lag 1 3 /8 inches. Selv om dette kanskje ikke virke som en betydelig forskjell, er fiber lengde en av de viktigste faktorene for å bestemme kvaliteten på det ferdige produktet. Egyptisk bomull som ikke er 100 prosent egyptisk bomull er trolig en blanding av disse høy kvalitet fibrene med korte stifting, lavere kvalitet bomull fiber.

Fiber Bredde

Kvaliteten på bomull avhenger ikke bare av fiber lengden, men på fiber bredde. Mest bomull fibrer varierer i diameter 0. 0005 til 0. 009 av en tomme. Egyptisk bomull fiber har den minste diameter i dette området, slik at egyptisk bomull til å produsere veldig fine garn. Når spunnet tett, kan disse fine garn skape sterke, mykt stoff.

Cellulose

Eighty-syv til 90 prosent av bomull består av cellulose. Egyptisk bomull er i stor grad anses for å være sterkere og mer holdbart enn andre typer bomull, på grunn av cellulose som gjør det opp. Høy kvalitet egyptisk bomull inneholder cellulose som er sterkere og mer absorberende enn cellulose av andre stoffer, og legger til fordelene av styrke og holdbarhet til mykhet formidles til egyptisk bomull seg med lange fibre.

sikre kvalitet

For å sikre at arkene er av høyeste kvalitet, at de er merket 100 prosent egyptisk bomull. Ark som hevder å være laget med egyptisk bomull kan faktisk bli produsert med så lite som 10 prosent egyptisk bomull, med den andre 90 prosent består av lavere grad typer bomull. True egyptisk bomull har en myk følelse som blir mykere med hver vask, men for å få denne kvaliteten, må de være laget med 100 prosent egyptisk bomull.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe en utendørs sports rommet
 • Slik remodel et gammelt kjøkken
 • hvordan å designe en klesvask chute
 • tradisjonelle draperi stiler
 • cool hjem dekorere ideer
 • som maling til å blande for å få fargen korall?
 • typer halogenlamper
 • gulv støping stiler
 • hvordan å sette opp gardinene
 • free jungelen tema dekorere ideer
 •